10 activități educative pentru copii cu ce ai deja în casă

Am mari emoții.

De câteva luni bune lucrez la un material special pentru prietenii care trec pragul virtual al căsuței Unicornului Albastru. În ultimele zile aproape că am renunțat la idee, fiind copleșită emoțional de realitatea dură a României din zilele noastre.Însă, am muncit prea mult ca să mă opresc la un pas de final. Așa că mi-am făcut curaj și vă prezint un material fain de tot rezultat din experiența ultimelor noastre luni.

Este vorba de 10 activități pentru copii testate de mine și micul P. Le-am gândit, le-am pus în practică și am făcut poze. Apoi am povestit despre fiecare în parte și a ieșit acest material minunat de care sunt atât de bucuroasă. Unele dintre ele au fost parte din aventura noastră cu grădinița de acasă.  În funcție de copil, ele pot fi realizate cu copii de peste 2-3 ani aș zice eu.

 

De ce e acest mini-ghid așa de extraordinar?

Pentru că  punerea în practică a oricăreia dintre cele 10 activități propuse în ele  necesită  ZERO costuri. Adică, aveți nevoie de fix ce aveți prin casă (creioane colorate, coli de hârtie, piese de lego, plastilină etc.).

Acest material este disponibil în varianta PDF color și poate fi descărcat și apoi printat de câte ori aveți nevoie. Gata cu vorbăria, nu vă mai țin în suspans. Trec la subiect!

 

Cum puteți accesa/ descărca/printa acest ghid?

 

Din 3 click-uri și  1 mail.  Adică, după ce vă abonați la newsletter-ul Unicornului Albastru primiți un mail automat cu link-urile de unde puteți descărca resursele gratuite. Poate sună un pic complicat, dar durează mai puțin de două minute.

 

De ce să vă abonați la newsletter?

 

Pentru că așa ajung mai repede și mai ușor la voi, dragi prieteni 🙂

Pentru că vreau să răsplătesc cititorii fideli și pentru că urmează și alte surprize pentru cei care îmi sunt alături.

Pentru că uneori e greu să fac toată munca asta voluntară și această formă de implicare din partea voastră îmi arată că nu scriu în zadar.

Promit să nu vă trimit mai mult de 2 e-mailuri pe lună în care să vă pun la curent cu ce am mai scris nou pe blog , să vă povestesc despre ce resurse am găsit sau am realizat ori ce articole faine am citit și vreau să vi le recomand.

 

Acesta este link-ul la care vă puteți abona:

 

https://mailchi.mp/e4e3b078887e/unicornulalbastru

 

 

După ce confirmați pe mail abonarea, veți primi automat link-ul cu PDF-ul : 10 activități educative pentru copii cu ce ai deja în casă

 

(Pentru orice nelămuriri, sugestii, recomandări îmi puteți scrie oricând la : craciunlauramaria@gmail.com).

 

Vă aștept cu impresii 🙂

Lasă un mesaj :)

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
%d bloggers like this: