Distribuiti
Gratuit la RU Tara Super Silent Electric Cortina Piesa pentru Aqara/Aqara B1 motor,Aqara Smart Home Cortina Sistem de Control Feroviar
Pret
193.25lei -27 %
268.40lei
Disponibilitate In stoc

Informații privind taxele suplimentare

Pentru elemente livrate la nivel internațional, ca un cumpărător poate fi supus unor taxe suplimentare pentru TVA si/sau taxe vamale în țara dumneavoastră.Pentru mai multe informații despre aceste costuri, vă rugăm să contactați biroul vamal în țara dumneavoastră.

Gratuit la RU Tara Super Silent Electric Cortina Piesa pentru Aqara/Aqara B1 motor,Aqara Smart Home Cortina Sistem de Control Feroviar

De remarcat: pentru acest link, doar pentru șine pentru perdea, nu includ cortina motor și controler de la distanță, dacă ai nevoie de motor, vă rugăm să contactați cu vânzătorul , tks

Cald Observa

Piesa este vândut de Metri,nu inlcude motor și de control de la distanță.

Pls instala alunecare de piese de asamblat înainte de a urmări .Nu instalați motor de a urmări până te poate funcționa urmări fără probleme manual.În caz contrar, centura Poate fi distrus.

Acest link este pentru 1 pachet=2,5 m, pista de exemplu,dacă lungimea este mai mică de 2,5 m 2.4 m,2,3 m,pls lasati un mesaj.Dacă alegeți 1 pachet, atunci când comanda,va vom oferi 2,5 M

Ne va livra ca Plafon instalarea, Mijlocul de a Deschide în mod implicit , dacă aveți nevoie de partea de montare pe perete, Pls contactati-ne si va vom câte partea paranteze ai nevoie.

Dacă nu sunteți sigur de lungimea de care ai nevoie, pls contactati-ne.Ca piesa este personalizarea produsului, nu accepte bunuri de retur și de plată înapoi .

Dacă lungimea este mai mare de 2,5 m de exemplu, pls contactati-ne pentru cel mai bun cost eficient mod de transport maritim.Ca Unicornulalbastru.ro mod de transport maritim platforma limited,va vom oferi cel mai bun mod de transport maritim.

Dacă ai nevoie de tip "U" sau "L" tip cortina piesa , pls, de asemenea, să ne anunțați, putem personaliza.

ThisXiaomi urmări, de asemenea, poate lucra cu Dooya KT82/DT82 TN/TV/LE

Despre Shippment

1.TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.Vom face shippment termen de 2-15 zile după verificarea plății.

2.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.Suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice întârziere personalizat.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

6 Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

7 nu Suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau impot fiscale.

Returnare și Rambursare

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motive specifice pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Unicornulalbastru.ro.SUMA ADJUDECATĂ.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Despre Garanție

1.1 An Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Despre Feedback-Ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Dacă există ceva ce ne poate ajuta sau oferi,pls căzut liber să ne contactați!

Etichete: aqara comutator de perete, motorizate orb motor, aqara comutator, oficial xiaomi, orb motor, aqara b1, pod xiomi, aqara cortina 4, aqara b1 motor, perdea de cale ferată.

pentru motoare Xiaomi Aqara ZIGBEE motor(ZNCLDJ11L M) și dooya KT82/DT82TN
Numărul De Model xiaomi aqara super silent cortina piesa
Origine NC(de Origine)
Material De înaltă Calitate aliaj de Aluminiu-magneziu
Dispozitiv de alunecare General scripete
avaiable fereastra Pentru Toate fereastră (135 grade de tip U/90 grade tip L)
Viteza De Rulare NICI unul
Accesorii alergători,urmări,alunecare, piese de asamblare,suport plafon
Putere None
Certificare NICI unul
Tensiune 110-240V

Scrie o recenzie

Produse similare