Distribuiti
Dublu obiectiv 5 ori lupă Cu 2 lumini cu LED-uri 90mm Portabile de lectură citind ziarul lumina lupă Pentru acasă
Pret
23.37lei -32 %
34.40lei
Disponibilitate In stoc

Dacă sunteți en-gros va vom oferi reduceri

Descriere

Tip: Lupă

Material:ABS + Lentile Optice

Culoare:Ca imagine

Greutate netă:0.188 kg

Dimensiune produs:20.3*10*3.5 cm

Oglinda diametru:9 cm

Model de baterie:3 secțiuni No. 7 (nu sunt incluse)

Mărire:de 5 ori

Punct de vânzare: 1.Nu frecvența flash, două reglabil luminozitatea,puteți alege dreptul de luminozitate atunci când se utilizează pentru a proteja vederii la daune. 2.Necesită trei secțiuni Nr. 7 baterii (nu sunt incluse). 3.Multi-funcție: Se poate satisface cerințele de la diferite persoane, poate fi folosit ca o lampă de birou sau lupa pentru a comuta în mod flexibil. 4.Clar fara distorsiuni lupă cu mâner ergonomic confortabil potrivit pentru copii, adulti, seniori, amatori și profesioniști. 5.Ideal pentru vizualizarea de detalii fine în cărți, ziare, reviste, hărți, electronice, miniaturi, cutii de medicamente, hobby și meserii. 6.Ușor de ținut cu mâner confortabil:constructie Ergonomica ofera un bun echilibru și o prindere confortabilă, face sa te simti nu prea grele sau prea ușoare atunci când este utilizat. 7.Compact, portabil, ușor și design elegant, ușor de transportat. 8.Elegant, de lux:Fiecare strălucitoare de aur, full metal lupa este o frumoasa piesa de arta.explicit fabricata cu un design delicat și picătură dovada cadru de sloturi.Ne-am facut fiecare detaliu cu inima!

Notă

1. Există 2-3cm diferență în conformitate cu manualul de măsurare.vă rugăm să verificați cu atenție graficul de măsurare înainte de a cumpăra produsul.

2. Datorită diferite setări de afișare, culoarea reală a elementului pot fi ușor diferite de spectacol cinematografic.

Detaliu imagine:

Etichete: greacă ceasuri, felicity pisica, hobbyking 6s, gateway 111v, famurs 1200w, fecral 15agw, ventilator pc 125mm, elf posturi, efr 534 trupa.

Material Alte
Numărul De Model Lupa
Forma Oval

Scrie o recenzie

Produse similare