Distribuiti
Silicon Specul 320mm Mult Dispozitiv Specul Vaginal Jucărie Sexuală Pentru o Femeie În Joc Adult Colposcopie
Pret
16.52lei -26 %
22.63lei
Disponibilitate In stoc

Despre Pachet

În scopul de a proteja intimitatea dumneavoastră, vă garantăm pentru a trimite produsele într-o stare de siguranță.Produsul va fi dotat cu un airbag/galben cu bule de plic de plastic pentru a evita deteriorarea în timpul transportului.

Despre Produs

Toate produsele sunt 100% de brand nou, funcțional și verificate cu atenție înainte de a trimite.Toate produsele sunt realizate din material de calitate Medicală, siguranța 100%, inofensiv pentru organism,

Despre Garanție

Rambursare completă dacă produsul nu corespunde descrierii sau defecte.

Despre Transport

Vom trimite comanda in termen de 5 zile lucrătoare.Timpul de livrare variază în funcție de diferite țări și vor fi afectate de vreme, pubilc vacanțe și așa mai departe.Daca pentru cineva nu primiți în declare timp, vă rugăm să ne contactați.

Ce să mai, dacă îndeplinesc produs problema

Vă rugăm să folosiți produsul în conformitate cu manualul produsului în primul rând, dacă tot nu se poate folosi, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp, vă rugăm să nu deschideți disputa la voi, noi credem communiocation este mult mai bine decât în litigiu.

Despre Timpul De Lucru

Din cauza diferenței de timp, va exista o întârziere în comunicare, dar mesajele vor fi răspuns în termen de o zi de lucru.vă rugăm să fie pacient.

Despre Feedback-Ul

Am în vedere clienții noștri prieteni.Sperăm că veți putea face cumpărături de la noi cu mai multă fericire și mai puțin vă faceți griji.sprijinul dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, vă Rugăm să nu uitați să ne lăsați 5 Stele feedback-ul.

Mai Multe Culori Disponibile

Povestea De Brand

Descrie marci poveste, inclusiv stabilirea și dezvoltarea termenele, etapele, etc.

Etichete: medicale colposcop, al meu jucării sexuale, specul anal, jucărie sexuală cu specul, mare vagin, leagu de legenda, vibrat, sex stroker, lelo jucarii sexuale, sex shop jocuri.

Sugestiv Sexual No
Numărul De Model New141
Nume De Brand YUECHAO
Obscene Imagine No
Dimensiune As picture show
Material Silicon
Tip De Element Dispozitiv De Expansiune

Scrie o recenzie

Produse similare