Distribuiti
3D Efect de Curcubeu Decorative Fereastra Filme Fereastră se Agață Fereastră Nuanțe Fereastra Decalcomanii Fereastră Tentă de Confidențialitate Windows Film
Pret
85.31lei -9 %
94.77lei
Disponibilitate In stoc

Coloreaza-ti locuinta cu WXSHSH 3D Statice se Agață de Film Fereastră – frumoase modele de mozaic decora locul tău, static la suprafață fără lipici pentru un plus de siguranță și confort, simplu coaja-și-stick-ul de instalare, ușor pentru a elimina și re-se aplică de mai multe ori.

Caracteristici Cheie:

1.Modele frumoase: Upgrade de decor acasă cu modele unice 2.User-Friendly: gratuit Hassle coaja-stick de aplicație într-o briza, îndepărtarea ușoară lăsând nici o deteriorare sau reziduuri 3.Lipici Gratuit: pur și Simplu utilizați apă cu săpun pentru a instala, nici toxic lipici necesare 4.Reutilizabile: Premium material PVC ofera un plus de durabilitate, pot fi re-poziționate și refolosite în mod repetat 5.Protectie UV: Spune la revedere de la 84% razele UVA și 99% razele UVB, care pot răni pielea ta 6.Semi-Privat Fereastra Film: Combina decorarea și protecția vieții private împreună

Cum să Coaja de pe o Susținere Clară a Filmului:

Pasul 1 - vă Rugăm să ude o fereastră film corner și de a folosi degetele pentru a răsuciți-l pentru un timp pentru a aduna atașament între fereastra de film și o susținere clară a filmului; Pasul 2 - vă Rugăm să atașați o bandă adezivă cu partea de susținere clară film corner (am atașat, de asemenea, o mică bandă adezivă pe fiecare rolă de film fereastră pentru confortul dumneavoastră), și apoi apăsați-l pentru eficiente de atașament; Pasul 3 - Și apoi vă sunt capabili de a separa clar suport de film de la fereastra film cu ușurință.

Îndepărtate Cu Ușurință Și Complet Reutilizabile

Acest statice se agață de film fereastră pot fi îndepărtate cu ușurință, fără nici o reziduuri adeziv stânga, și puteți re-poziția și re-se aplică pentru a se multiplica ori în funcție de nevoie de dumneavoastră.

Bucurați-Vă De Mai Înmuiat Lumina Naturala

Această fereastră de confidențialitate film de eficient va difuza lumina directă a soarelui pentru a preveni enervant încruntă și, în același timp, acesta va oferi, de asemenea, dedurizată confortabil soare la spatiul tau personal.

Modele neregulate pentru Decor Unic

Puteți aplica această fereastră de sticlă de film de casa, dormitor, birou, camera de zi, bucătărie și așa mai departe și-l va aduce decor unic și efect vizual deosebit.

Instrucțiuni De Instalare:

1. Măsurați suprafața și se taie filmul.Lasă un centimetru în plus marja de fiecare parte pentru o reglare ușoară. 2. Curățați suprafața țintă bine și asigurați-vă că suprafața este destul de curat, fara praf. 3. Coaja de pe suport transparent film-a lungul unui scurt. (Foarte Important!!!) 4. Spray o mulțime de apă sau apă cu săpun, atât pe partea NETEDĂ de film fereastră și fereastra, și apoi instalați fereastra film pe fereastră. 5. Utilizați prosop moale sau un burete pentru a șterge filmul înainte și înapoi pentru a vă asigura că bulele de apă și au fost complet eliminate. 6. Tăiați marginile și de a folosi o cârpă pentru a aplatiza afară de film.Aici te duci!

Etichete: sticlă mată nuante de perete, semnătura fereastra film, mare vitralii, film geam, film curcubeu fereastra, mată de confidențialitate telefon, alimente de film, filmul fereastra, 3d curcubeu de film fereastră a crescut, Film 3d fereastra.

Caracteristică Static
Stil Fereastra Tentă Autocolante Sticla
Lungime 400 cm
Funcția Izolație Termică
Tratament De Suprafață 3D Efect de Curcubeu Lalea și Nu Lipici Non adeziv
Nume De Brand WXSHSH
Principiul De Lucru Adsorbție electrostatică Detașabil
Tip Sticlă Filme
Numărul De Model alb mat de Film Fereastră
Material Vinil
Lățime 30/45/60/90 cm
Se aplică pentru Acasă, Birou și Baie

Scrie o recenzie

Produse similare