Distribuiti
AMUDB Proiector de Exterior Home Security Camera 1080P 2.4 G WiFi Camera Viziune de Noapte cu LED-uri Senzor de Mișcare de Perete de Lumină aparat de Fotografiat
Pret
101.50lei -31 %
149.23lei
Disponibilitate In stoc

AMUDB Lampă de Perete Camera IP de Securitate

Caracteristică:

● Protejarea casa ta cu o lumină led-uri de securitate aparat de fotografiat. ● Înlocui depășite lumini de siguranta cu led-uri de lumină aparat de Fotografiat, un Wifi camera HD cu detectie miscare, două-mod de a vorbi, de mișcare activat luminile și sirena. ● A se vedea, auzi și vorbi cu oamenii pe proprietatea ta.Straluceasca lumina pe toate petele oarbe.Și sunet sirena pe activitate suspectă.Toate de pe telefon, Ipad, prin intermediul APP. ● Avansat senzor de mișcare PIR. ● Avansate de înregistrare de detectare a mișcării, alerte prin E-mail. ● Conexiune WIFI, AP hotspot deconectare a verifica. ● 32pcs 800 Lumeni Ultra-Luminos LED-uri. ● 16pcs IR Lens, 1080P HD Live View cu culoare viziune de noapte. ● Până la 160°unghi de vizualizare larg. ● Două-way audio. ● Avansate de design rezistent la intemperii. ● Suporta conexiune Wi-Fi.Suport ONVIF. ● Suport telefon mobil de monitorizare de la distanță (ios, Android), Suport pentru mai multe browsere web (IE, Chrome, Firefox, Safari).

Nu Doar O Cameră, Dar, De Asemenea, De Iluminat

Integrat 2.0 MP aparat de fotografiat HD și 32pcs 800 Lumeni Ultra-Luminos LED-uri.Monitorizarea simultană și de iluminat.

Afișaj Full HD

Imagine Full HD, super infraroșu viziune de noapte, Video.

Două Căi Audio

Când de supraveghere video nu poate satisface, vom oferi în timp real audio pe două căi.Camera este construit cu microfon și difuzor.Astfel încât să puteți vorbi cu copiii dvs. prin intermediul smartphone-ul de la distanță ori de câte ori doriți.

Iluminat Inteligent

La noapte, lumini cu LED-uri se aprinde automat atunci când cineva trece.Dacă nu există alte obiecte în mișcare, acesta se va opri automat după 20 de secunde.

Smart IR-Cut Viziune de Noapte

Smart IR-Cut filter comută automat între zi și noapte, pentru a reduce dominantă de culoare în timpul zilei și de a spori luminozitatea imaginii pe timp de noapte de a face sigur că puteți obține vii de supraveghere din zori până la întuneric.

Nu-ți face griji de zi sau de noapte, Activarea culoare viziune de noapte, odată cu detectarea mișcării.

Avansate De Înregistrare De Detectare A Mișcării

Când camera detectează că cineva a pătruns în zona de supraveghere, LED-ul se aprinde automat și aparatul emite un sunet de alarmă.De detectare a mișcării funcția de înregistrare: când este detectată o mișcare, camera va salva imagini în hard disk, fără orice lipsă de evenimente importante.Puteți chiar să se asigure că alarmele false sunt evitate prin setarea de detectare a mișcării "masca" pentru a bloca zonele cu mișcare constantă.Alerte prin E-mail Camera va trimite e-mail în mod automat dacă există orice mișcare detectată.

Rezistent La Intemperii Si Praf

Protejarea de intemperii și mediu camear este rezistent la apă și durabil.

Antena duala & Modul AP

Dacă deconectați aparatul de fotografiat cu rețea?Nu-ți face griji, camera Noastră a construit-o în AP wi-fi, vă puteți conecta la camera foto AP wifi pentru a vedea în jurul valorii de 15M.

SD Card + Nor de Stocare

Suport max 128GB SD Card de Stocare Locale și de Stocare Cloud (Trebuie să plătească un cost suplimentar), Puteți vedea dovezi video oricând, oriunde.

Accesul De La Distanță Oricând, Oriunde

Bazat pe P2P (peer to peer), tehnologie, suport plug-and-play.Accesul la camera IP prin intermediul interfeței web prin intermediul Internet Explorer, de asemenea, vine cu un drum liber App smartphone (Android si iPhone) pentru a vizualiza de la distanță de oriunde.Suport iOS și Android Dispozitiv de Acces.Scanați QR-Cod pentru autentificare.Descărcați APP gratuit în Apple App store / Google play.

Video Cu Smart Redare

Inteligent de redare disponibile cu personalizabil căutarea zonă, timp de redare este redus foarte mult prin accelerarea prin neimportante videoclipuri.

Lista De Ambalare

● 1 x Lampa de Perete Camera IP ● 1 x 12V2A de Alimentare pentru Camera ● 1 x Șurub pentru Montarea Sac ● 1 x camera Color box ● 1 x manual de Utilizare

Etichete: potop de lumină aparat de fotografiat, 3g 4g camera, protecție de securitate aparat de fotografiat, cctv senzor, trueno perete led, comprimat, încărcător de perete, email, Led-uri ir 940nm, led-uri senzor de mișcare de control, cutie aparat de fotografiat cctv.

Tip Camera IP
De Alimentare(V) DC12V±10%
Conectivitate IP/de Rețea fără Fir
Senzor CMOS
Alimentare Normal
Numărul De Model AMUDB-Q050-20(2.0 MP)
Senzor De Brand Sony
Consum De Energie(W) 6W
Lentila (mm) 1.44 mm
TF Card NICI unul
Origine NC(de Origine)
Stil Cutie Aparat Foto
Nume De Brand AMUDB
Unghi De Vizualizare 160°
Ieșire Audio Buli-in Microfon si difuzor
Interfață De Rețea Wi-Fi/802.11/b/g
IR Distanta(m) 10M
Dimensiuni (L x W x D)(mm) 88mm *76.18 mm *128mm
Depozitare 128G
Tehnologia Infraroșu
culoare Alb
Alarma De Acțiune Locale De Alarmă
Instalare Partea
Megapixeli 2MP
Iluminare Minimă(Lux) 0.01 [email protected]
De Înaltă Definiție 1080P(Full-HD)
Sisteme De Operare Acceptate Windows 10
Sprijinit De Sisteme Mobile ios

Scrie o recenzie

Produse similare