Distribuiti
Pentru montare lumini tactice casca suport kit de accesorii tactice cască cască pelcom comtac i ii iii suport ARC feroviar adapte
Pret
80.52lei
Disponibilitate In stoc

caracteristică:

Rapid casca accesoriu piesa set adaptor pentru casca montat pe lanternă tactică Peltor Comtac cască Operațiuni de bază casca ARC piesa adaptor 100% de brand nou și o nouă calitate Montat pe OPERAȚIUNI de BAZĂ casca feroviar Potrivit pentru RAPID serie de căști de protecție, ACH serie de căști de protecție, MICH căști de protecție și Peltor Comtac i ii iii căști, șine pentru șine cu ARC ARC mounting kit platforma accesoriu de lanternă tactică permite să instalați cu ușurință tactice lanterna de pe casca, făcându-l mai ușor de utilizat în întuneric.Ușor de instalat și ușor de operat.După instalare, se poate roti liber.

metoda de instalare:

1. Scoateți suportul pivot șuruburi și componente externe. 2. Montați suportul feroviar accesorii pe suport ax pentru că avionul este îndreptată spre exterior, și apoi reinstalați componentele. 3. Utilizați furnizate ARC mounting kit șuruburi sau șuruburi ale suportului adaptor pentru a repara componentele.Nu strângeți și țineți adaptorul mobile. 4. Deșurubați flash șurub, aliniați șina de ghidare cu flash, și apoi strângeți-l din nou.

Notă: Acest produs nu include cască, căști sta si lanterna

Etichete: peltor, domeniul de aplicare de airsoft, protecția picatinny, picatinny laser mini, casca militari, tactic căști de protecție acoperă, căști peltor, gel de prindere, matador, airsoft cască.

Aplicabile casca
Numărul De Model ARC feroviar adaptor
Model
Categoria de produs 2 Accesorii De Vânătoare
Material
Stil
Categoria de produse 1 Accesorii Tactice
Tipul de produs
Categorie de produs 3 Tactic cască suport și tactice lumină accesorii
Categoria De Produs 4 Cască cască accesoriu
Tip De Element Încărcătoare
Numele produsului actical Lanterna Casca Suport Accesorii
Tip
Tip De Proiect
Cerere Lanterna tactice
Culoare

Scrie o recenzie

Produse similare