Distribuiti
Mini Limba Rusă De Învățare Mașină Copii Laptop Jucarie Copii De Învățare De Învățământ Laptop Jucării De Învățare Mașină De Jucărie
Pret
30.39lei -30 %
43.44lei
Disponibilitate In stoc

Mini Limba Rusă De Învățare Mașină Copii Laptop Jucarie Copii De Învățare De Învățământ Laptop Jucării De Învățare Mașină De Jucărie

Caracteristici:

- Copii ruși tableta include rusă litere, cuvinte, ortografie, numere, muzică distracție.

- Testa abilitățile de memorie vizuale, intelegerea limbajului și abilităților de învățare; provoacă-ți copilul cu acest educația copiilor ABC pad.

- Educa și distra copilul dumneavoastră, să învețe limba rusă repede; oferă ore de educație și joacă acasă sau în deplasare, cu efective jocuri educative pentru copii.

- Ecranul LCD afișează litere, vrăji cuvinte, afișează grafice distractive; oferă învățare vizual impuls pentru copii de învățare limba rusă, mai rapid, mai eficient limba de instruire.

Caietul de sarcini:

Material: plastic

Dimensiune: aproximativ 15.5*12.5*3.5 cm/6.1*4.92*1.37 în

Alimentare: AA Bateery *3 (nu sunt incluse)

Funcții: Muzica/Voce, Interacțiunea Emoțională, Electric, mașină de învățare

Pachetul inclus:

1* Electric, mașină de învățare

Note:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare,vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

Etichete: acoperă cărți v8, acoperă bq ramil, digital lg d801, costum de pălărie de soare, clk 2006 stereo, acoperă bq 5731l, cazul nokia 8810, cazul nokia 7310, acoperă cărți p9.

Numărul De Model HS-802E
Material Plastic

Scrie o recenzie

Produse similare