Distribuiti
Noi 5pcs SOP8 OS8 SOIC8 SĂ DIP8 adaptor PCB conveter bord
Pret
22.71lei
Disponibilitate In stoc

Descriere:

PCB gaura necesare: 0.6 mm

Teren Lățime: 7,62 mm (0.3 inch)

Pin Raster: 2,54 mm (0,1 inci)

Lista de ambalare :

1×5pcs SOP8 OS8 SOIC8 SĂ DIP8 Converter Bord

Aici sunt metode de plată cât mai jos pe care le folosesc de obicei, în afară de platforma.

Va vom trimite produsul în 3 zile lucrătoare IMEDIAT după ce ați plasat o comandă.(Expcet de vacanță)

Vă rugăm să confirmați comanda adresa și numărul de telefon este corect, dacă doriți să schimbați adresa, contactați-ne firsly.

Transport maritim de mod normal va ajunge in 15-60 zile.Dacă aveți nevoie de un produs în regim de urgență, vă rugăm să ne contactați pentru a trimite prin curierat rapid,vom verifica exprima costul de transport maritim pentru tine.

NOTĂ:

Indiferent de ceea ce s-a întâmplat, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la prima dată, în loc de a lăsa un feedback negativ sau deschiderea litigiului .

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problema sau retrimite/restituire.Vă rugăm să aveți încredere în noi și să ne dea o șansă de a servi.

Dacă nu a primit elemente în 15-60 de zile, vă rugăm să verificați numărul de urmărire sau să ne contactați.

Orice probleme de funcționare, putem oferi tehnologia wireless de sprijin în timpul de lucru.

În cazul în care mărfurile rupt în timpul de livrare, vă rugăm să ne contactați după ce a primit bunurile, vom retrimite sau restituire.

Garanție de un an de la data la care produsul vândut.Unele probleme tehnice pot fi rezolvate on-line.

Probleme de analiză și de fotografiere :

T1: ecranul LCD afișează un ecran negru după alimentare.

S1: 1. Vă rugăm să confirmați dacă iluminarea de fundal a ecranului de cablu este conectat la rapel de bord(inverter board).Dacă nu, conectați-l și din nou putere.

S1: 2. Facem un schimb de testare: Schimba semnalul de intrare pentru a testa; Schimba adaptor de alimentare pentru a testa, pentru a Schimba sursa de semnal de test; Schimba cablul de semnal de test; Schimba ecranul LCD pentru a testa.Și așa mai departe.

T2:cablul De semnal nu se poate conecta la ecranul conector.

S2: Dacă ecranul este eDP conector ecran, dar ai cumparat placa care se potrivesc pentru conector LVDS ecran.De exemplu, în cazul în care ecranul LP156WX4-TP(X)(X), dar veți obține un controler de bord, care se potrivește pentru LVDS controler de bord, cum ar fi LP154WX4-TL(X)(X), nu Se va potrivi ecranul.Apoi, vă rugăm să alegeți motivul de returnare a "obține produsul greșit".Sau contactați vânzătorul mai întâi.

T3: ecran LCD imagine nu este afișată corect sau a afișa un ecran alb.Sau LED-ul de la tastatura se aprinde intermitent în roșu și verde alternativ.

S3:1.Asigurați-vă că cablul de semnal care se conectează la ecranul LCD conector cu direcția cea bună. (Pin1 la Pin1, un panou conector de cablu pot fi asamblate de către două direcții, astfel încât, uneori, atunci când schimba-l la spate direcție, se va lucra bine)

S3:2.Vă rugăm să confirmați dacă rezoluția ecranului LCD este la fel ca rezoluția ecranului LCD de pe placa de control (vă Rugăm să consultați operatorul de bord de cumpărare link-ul care a marcat compatibile rezoluție, utilizați tipul de ecran pentru a căuta în rețea pentru a confirma sprijinul rezoluție), dacă nu, vă rugăm să contactați cu vânzătorul, unele placi după actualizarea firmware-ului va rezolva această problemă.

T4: ecranul LCD are imagini, dar este foarte întunecat. (Folosiți o lanternă pentru a verifica dacă în interiorul ecranului avem o imagine sau nu)

S4: vă Rugăm să confirmați dacă iluminarea de fundal a ecranului este conectat cablul de invertor bord (de rapel de bord).

Dacă conectarea condiție este OK, poate invertor bord rupt, dacă prinde această problemă, vă rugăm să ne contactați, vă putem trimite un înlocuitor.

T5: ecranul păstrează repornirea după alimentare.

S5: curentul De intrare de la adaptorul de alimentare este prea mică, vă rugăm să modificați adaptorul cu mai mare curent de ieșire (2A sau mai mare de 2A)

T6: Putere, după câteva secunde, ecranul se face negru ecranul.

S6: Dacă nu conectați cablul de semnal (nici o sursă de intrare), acesta va intra în modul standby după câteva secunde de putere.Vă rugăm să conectați semnalul de intrare atunci când puterea pe și de a folosi tastatura pentru a comuta la canalul corespunzător.

T7 : Când nu conectați cablul de semnal la LCD, putere de pe bord, tastatura LED-ul este roșu sau verde.Și atunci când conectați cablul la ecranul LCD, tastatura LED-ul este stins.

S7: Acest lucru se datorează definiția cablul de semnal este incorectă, vă rugăm să contactați vânzătorul pentru a confirma dacă vânzătorul are un compatibile ecran LCD cablu de semnal sau nu.

T8.: Computerul detectează că șoferul bord este conectat, dar ecranul LCD nu este afișat.

S8: Dacă HDMI sau DVI semnal este conectat.Vă rugăm să setați de pe computer pentru a se asigura că HDMI ieșire DVI este disponibil.

T9: Rezoluția nu este acceptată.

S9:1.Vă rugăm să schimbați la alte rezoluții pentru a confirma dacă ele pot afișa în mod normal sau nu.

S9:2. La o rezoluție de intrare este în contradicție cu LCD de meniu rezoluție de afișare, este datorită ecranului LCD de pe placa de control scrie comune de rezoluție, corespunzătoare rezoluție specială, și panoul de control meniu afișează rezoluția comună.Dacă doriți să se afișeze aceeași rezoluție, este nevoie de a modifica EDID date de ecranul LCD.Dacă vă confruntați cu această situație și trebuie să-l îmbunătățească, vă rugăm să ne contactați.

T10: ecranul afișează mai multe culori imagine schimbă atunci când ai puterea de bord sau de Culoarea ecranului arată o fabrică de modul OSD când ai putere și de semnal de intrare de la bord.

S10: Acesta este modul de fabrică, vă rugăm să ajute pentru a utiliza tastatura tasta ON/OFF pentru a porni de pe bord, apoi porniți, va ieși automat din modul de fabrică, și va funcționa ca de obicei.

Etichete: eeprom sop8, v sop8 adaptor, dip8 soclu dublu, os8 adaptor, clip eeprom, pin soic8 dip8, prize os8, SOIC8, mare dip8 soclu, os8.

Nume De Brand VSLCDISPLAY
Compatibil Marca/Model NICI unul
Compatibil Portabil Player, Consolă De Jocuri, Kinect, PlayStation Move

Scrie o recenzie

Produse similare