Distribuiti
5m reglabil Usa de Garaj senzor Difuz Reflectorizante Fotoelectric comutator de mișcare în Infraroșu fotocelula Dectector de evitare a obstacolelor
Pret
27.46lei -5 %
28.91lei
Disponibilitate In stoc

Atenție: Consultați instrucțiunile de aici înainte de instalare.

Parametrii Tehnici

Nume produs: Difuze-Senzor reflexiv Power consum: mai puțin de 1,5 W Curent maxim: 0.3 d Max.distanța de detecție:0-5m,Distanță poate fi ajustat.Detectare obiect:Orice obiect non-transparente lager mult de 1mm Răspunsul nivel de Protecție:IP65(IEC Caietul de sarcini) Timp: mai puțin de 2ms Rezistenta de izolatie: mai mult de 20Ω Unghi de detecție: 3~20 ° Temperatura de lucru:-10 ~ +60°C Shell material:ABS Lungime cablu: 1.2 m, Impermeabil versiune este de asemenea disponibil, contactați-ne dacă sunteți interesat.

Exemplu pentru conectarea 5 fire comutator

Pentru tipul de ieșire:

NPN, PNP, Normal deschis(NO) și normal închis(NC): selectați una în funcție de cerințe, de ieșire de tip diferențele sunt după cum urmează: NO și NC înseamnă starea senzorului de contact atunci când nu există nici o inducție. -Normal deschis tip: atunci Când comutatorul de proximitate senzor nu funcționează (când nici un obiect care este simțit), contactul este deschis și închis atunci când comutatorul de proximitate senzorul detectează un obiect.Deschis în mod normal, semnalul de ieșire este în stare normală.Atunci când obiectul este simțit, contactul este închis și semnalul de ieșire. -De tip normal închis: Când comutatorul de proximitate senzor nu funcționează, contactul este închis și este deconectat atunci când comutatorul de proximitate senzorul detectează un obiect.În mod normal închis este că semnalul de ieșire în starea normală și semnalul este continuu de ieșire, persoana de contact este deconectat atunci când obiectul este simțit, și de ieșire este oprit.NPN: ieșire de joasă tensiune, semnal negativ.PNP: ieșire de înaltă tensiune, semnal pozitiv NPN NO: normal deschis.Obiect detectat, negru linie va genera o tensiune negativă NPN NC: normal închis.Obiect detectat, curcuit este cutoff și de ieșire un semnal PNP NO: normal deschis.Obiect detectat, negru linie va genera o tensiune pozitivă PNP NC: normal închis și negru linie de ieșire potențial ridicat de semnal.Obiect detectat, curcuit este cutoff și de ieșire un semnal.

Observații

1.În scopul de a evita efectele de mediu și de tensiune, vă rugăm să setați distanța de detecție în 2/3 din distanța maximă de detecție. 2.Sârmă de înaltă tensiune și putere de sârmă poate provoca interferențe cu senzor de sârmă.Cablul senzorului trebuie să fie instalat separat. 3.Puterea trebuie să fie tăiate atunci când cabluri.Conexiunea electrică trebuie să fie strict se referă la instrucțiuni. 4.Dacă este necesară întreținerea, vă rugăm să contactați profesioniști.

Etichete: ir infraroșu de evitare a obstacolelor senzori module, Zori Senzor, led-uri senzor de mișcare, ventil de radiator zigbee, 24v senzor, mutarea senzorului spycam, ușa fotocelula, zynq, amp potențiometru, senzor de prezență zigbee.

Numărul De Model QHWE3K100
Gama De Detectare 0-5m
Timp De Răspuns 0.2 s
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand QHW

Scrie o recenzie

Produse similare