Distribuiti
Meilan Bike light Set Incarcare USB Mini Biciclete Lumina rezistent la apă Până Aproape de Fascicul Lampă Față 2500MAH Baterie Suport GOPRO Camera
Pret
103.19lei -30 %
147.42lei
Disponibilitate In stoc

Descriere Produs:

1. CNC de prelucrare a aviației corp din aluminiu, de înaltă eficientă a căldurii, garanta în mod eficient durata de viață.XPE LED-uri, cu luminozitate maximă de 60Lux, suficient de luminoase pentru a ilumina drumul, garanta siguranța noapte cu bicicleta. 2. Departe și aproape dublu spot design; auxiliare de lumină în faza de zonă; luminozitate ridicată în high beam zona, mare gama de iluminare, potrivit pentru nevoile reale de echitatie rapid. 3. Perfect fix sub Meilan calculator muntele, salvează ghidon spații; suporturi de unghiuri pot fi ajustate în sus și în jos, la stânga și la dreapta,pentru a satisface diferite cerințe de iluminat. 4. De asemenea, poate fi instalat pe ghidon, Notă: cureaua poate fi ajustata in lungime, asigurați-vă că cureaua este fixat strans.

Detalii Produs:

Material: aliaj de Aluminiu Rezistent la apa: IPX6 Baterie: 2500MAH baterie Built-in; USB Reîncărcabilă Complet încărcat poate folosi 2,5-3 ore în lumină puternică.Suport camera GOPRO reparații.

Conținutul Pachetului:

1 x Meilan C4 biciclete față de lumină 1 x cablu de Încărcare 2 x Surub 1 x Extins catarama 1 x Extins agățat cu susul în jos a suportului 1 x Mână cu șurub 1 x Curea

Etichete: bicicleta lampă mică, bicicleta lanterna, bicicleta solare, meilan x5, meilan, camera casca, partidul republican, bicicleta lumen, corvette fata, față de bicicletă reflector.

Numărul De Model meilan C4
Montare De Plasament Ghidon
Certificare CE
Nume De Brand meilan
Alimentare Solar

Scrie o recenzie

Produse similare