Distribuiti
ELEG-Creative Monkey Cutie de Tesut Desene animate Țesut de Acoperire Titularul de Hârtie Șervețel Cutie pentru Depozitarea Hârtiei, pentru Masina de Baie Acasă
Pret
31.42lei -23 %
41.33lei
Disponibilitate In stoc

Decorative: Chiar dacă nu pune în hârtie, acesta poate fi de asemenea folosit ca decor atractiv, pur și simplu, cu o cutie goală în.

Design unic: design Buton, puteți închide pe masina ta tetiera spate sau înapoi scaunul din spate pentru convenabil de a folosi.Si agata-l oriunde doriți.

Amuzant: din Super-tesatura moale și de înaltă calitate PP bumbac.Puteți pune mâna pe caseta, de asemenea, poate fi agățată pe partea din spate a scaunului, poate fi de asemenea folosit ca perna de dormit.

Aplicabile ocazii: Perfect pentru Masina, baie, living, dormitor, bucatarie, dormitor, camera copil, sala de mese și așa mai departe.

Dimensiuni: Această maimuță drăguț cutie de tesut aprox.Total lungime: 52cm / 20.47 în; Cap până în picioare: 35cm / 13.78 în.

Stil de desen animat dragut face să spun la revedere de la mediocru.Se simte confortabil, și nu numai practic, de asemenea, au un efect decorativ.

Perfect pentru masina, baie, living,bucatarie,pentru a ține în bucătărie sau baie ordonat și ușor de gestionat,se adaugă amuzant pentru decor acasă.

Culoare: maro

Material: pp bumbac jos

Conținutul Pachetului:

1 x Maimuță Cutie de Tesut

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: fund dublu 150 ml, haina urechi păroase fata, haina pălărie de femeie scurt, haina gotic lenjerie, lame duble tebori, haina verde dulapuri, dublu lenjerie de pat verde, haina holografic bărbați, bumbac streche femei.

Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare