Distribuiti
12V 24V 1300ML Mașini Electrice Incalzite Ceainic din Oțel Sticla Încălzire Cană cu Apă Clocotită Masina Încălzire Cană de Apă Fierbinte Cald Călătorie Ceașcă de Ceai
Pret
114.42lei -16 %
136.23lei
Disponibilitate In stoc

Puncte: 1、de Înaltă calitate Material: ceainic electric este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care este durabil, anti-rugină, în condiții de siguranță pentru a utiliza, fără miros, și viață lungă.

2、Design Ergonomic: mâner Ergonomic este confortabil să dețină, stabil și izolate.Bun efect de izolare, pentru a evita arsurile, și ușor de transportat.

3、Mare Capacitate: 1300ml capacitate este potrivit pentru cele mai multe, mașină de titularii de ceașcă.Este foarte potrivit pentru călătorie.Pentru apa calda, cafea, ceai, băuturi, etc.

4、Capacul de Etanșare: capacul De etanșare este realizat din gel de siliciu alimente grad.Este sigur si non-toxic, are o bună performanță de etanșare, mentine temperatura apei, și se asigură că băutura nu va preaplin.

5、Portabile și Convenabil: Detașabil masina standard cablu de alimentare, conectați mufa brichetei în 12V/24V soclu bricheta auto, rapid și porniți alimentarea.Ideal pentru călătorie.Un cadou frumos pentru un prieten, coleg, membru al familiei sau vă să se bucure de o zi de nastere minunata sau cadou de vacanță.

Descriere (aprox.):

Nume: Masina Fierbător Electric

Material: din oțel inoxidabil 304 de linie, alimente grad plastic PP cu capac

Culoare: oțel inoxidabil

Capacitate: 1300ml

Tensiune: 12V, 24V

Putere: 96W, 200W

Ambalare dimensiune: 13*25cm/5.12*9.84 în

Brut greutate: 1100g

Temperatura maxima: 100°C

Lungime cablu de alimentare: 1m/3.28 ft

Apă fiartă timp: 24V model: 1300ml este plină de aproximativ 25 de minute, o jumătate de cană de apă trebuie să fie fiert pentru aproximativ 15 minute.

12V model: 1300ml este complet fiert pentru aproximativ 45 de minute, o jumătate de cană de apă trebuie să fie fiert pentru aproximativ 25 de minute.

Notă: timpul De fierbere este numai pentru referință, funcție de timpul de fierbere)

Lista De Ambalare:

Fierbător Electric*1

Cablu de alimentare*1

Note:

1. Acest produs este încălzit de o rezistență de sârmă.Vă rugăm să nu opriți alimentarea în timp, pentru a evita accidentele.

2. Încălzit pernei scaunului nu poate fi folosit pe obiecte de metal sau obiecte dure cu proeminențe ascuțite.

3. Evita plierea în mod repetat în aceeași poziție pentru a preveni încălzirea firului la rupere din cauza pliere, care rezultă în foc.

4. Nu pot fi aproape la temperaturi ridicate sau sursă de foc.

5. Este strict interzis de a utiliza un tampon de încălzire în loc capacul.

6. Nu așezați obiecte care blochează căldura de mai sus încălzit pernă.

Etichete: legăturile cupe, 12v putere suppli, cupa încălzire, auto fierbător, cana de cafea cald, ceașcă de cafea caldă, hervidor, mor de ceai, stick usb, ceainic de sticlă.

Putere 96W, 200W
culoare Din Oțel Inoxidabil
Tensiune 12V, 24V
Lungime cablu de alimentare 1m/3.28 ft
Numele Masina Fierbător Electric
Volumul >1L
Modul De Putere USB
Temperatura maximă 100℃
dropship Suport
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare