Distribuiti
Canis Latrans Tactic Spațiu Unghi de Vedere Unghiul de Aplicare cu Standard Picatinny Monteaza Pentru Vânătoare de Fotografiere HS1-0401
Pret
220.34lei -15 %
259.24lei
Disponibilitate In stoc

Canis Latrans Tactic Spațiu Unghi de Vedere Unghiul de Aplicare cu Standard Picatinny Monteaza Pentru Vânătoare de Fotografiere HS1-0401

Unghiul Spațiu Vedere CA-SDT ia un dual-calea oglindă vedere arma care vă permite să vă vederea în mod normal sau de a vedea și de a trage în jurul valorii de colțuri și din spatele capacului.Acest Spațiu Unghi de Vedere este mare pentru poliție, SWAT, CQB, de infanterie, de luptă urbană și operațiuni speciale.Unghiul de Vedere Tactic domeniul de Aplicare are un 1x mărire și funcționează perfect cu Red Dot Turistice, obiective Turistice cu Laser, obiective Turistice de Fier, Tandem Vedere Ansambluri și Viziune de Noapte, obiective Turistice, făcându-l ideal plus față de orice armă.Această Comandă de Arme în Jurul valorii de Colț Vedere Pușcă se roteste la 360 de grade astfel încât să puteți vederii țintă la orice unghi.În Spatele Colț Vedere Arma are dual calea optică și permite shooter imediat trecerea de la un ascuns împușcat la un standard de umăr șutat fără repoziționarea optica.Unghiul de vedere Arma luneta este compatibil cu orice armă de calibru, inclusiv puști, puști, pistoale și mai puțin arme letale.Complet optice, Unghiul de Vedere Tactic Pușcă-domeniul de Aplicare nu necesită reducerea la zero sau de calibrare.

Caracteristici de Unghiul de Vedere Tactic Armă domeniul de Aplicare:

· Rezistent la apa

· Fogproof

· Nisip/Praf

· Nelimitat Relief Ochi

· Scopul și concedierea în jurul valorii de obstacole și colțuri

· Dual Calea Optica permite trecerea de la un ascuns împușcat la împușcat umăr

· În Întregime Optice

· Compatibil cu orice armă de calibru

Material: 6063 Aluminiu (Atentie:toate produsele pot fi trimise baterii,vă mulțumim pentru înțelegere. )

TRANSPORT

· Datorită Reguli de transport: TOATE Bateriile Vor Fi Eliminate înainte de Expediere.

· Element va fi livrat în termen de 48 de ore după ce a primit o plată verificată și-a arătat "Completat" de stare.

· În mod normal navei în marea BRITANIE, SUA, Australia, prin E-pachete de servicii, în alte țări, va fi livrat prin Standardul Internațional de Transport (DHL si EMS).Dar dacă China Post Air Mail este acceptabil pentru tine (ora de Sosire: 15-50 zile lucrătoare), ne vom folosi de acest fel.

· Ambele E-pachete și Standardul Internațional de servicii de Transport este timpul de livrare va fi de aproximativ 7-15 zile lucratoare. (Primirea de timp ar putea fi instabilă datorită vămuire timp în diferite țări.)

· Nu suntem responsabili pentru orice vamală impozitare, dacă funcțional în unele țări. (Ne trimite către international de colete, impozitarea rareori s-a întâmplat în unele țări.)

· Această livrare aranjament exclude noastre Publice de Vacanță.

· Toate articolele vor fi expediate cumpărătorului adresa indicată NUMAI.Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Unicornulalbastru.ro se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze.

· Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Ne va fi responsabil pentru orice daune sau pierderi suportate în procesul de transport.

· Dacă orașul tău aparține ZONĂ de la DISTANȚĂ, nu va fi de $33 zonă de la distanță, taxă de transport prin DHL.

PLATA

· Toate plățile ar trebui să fie finalizate în termen de 20 de zile de la licitare.În caz contrar, comanda va fi anulată automat de Unicornulalbastru.ro și neachitate raportul va fi trimis la tine prin Unicornulalbastru.ro.

· Dacă aveți nevoie de mai mult timp, vă rugăm să ne spuneți de timp preconizate pentru plata.

· Este rapid și convenabil pentru procesarea tranzacției.

CONTACTATI-NE

· Vom lucra 5 zile (de luni până VINERI de la 8:30 AM - 6:00 PM EST) - o săptămână.Feedback-ul pe forum nu este locul să ne lăsați un mesaj.

· Aceste sisteme de e-mail sunt cunoscute ocazional, pentru a bloca e-mailurile primite de la Unicornulalbastru.ro sau Unicornulalbastru.ro vanzatori.

Se ÎNTOARCE

· Se întoarce sunt permise dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și trebuie să fie inițiat de către cumpărător în termen de 10 zile de la primirea coletului.

· Pentru a fi eligibil pentru o rambursare ta returnate trebuie să fie în ambalajul original, nedeschis în stare perfectă, a fost expediat, cu toate ambalajele, manuale și documente intact și nealterat.Elementele sunt eliminate din lor 'blister pack' display de ambalare sunt nerambursabile.Cumpărătorul trebuie să plătească de returnare.

FEEDBACK-ul

· Noi ne straduim pentru fiecare achiziție să fie de cinci stele evaluat una.Vă rugăm să ne anunțați cum o putem face unul de cinci stele evaluat una prea!

· Scopul nostru este de a face fiecare client 100% mulțumit cu ordinea lor.Atunci când primiți articolele dvs., vă rugăm să ia un minut să ne lase feedback-ul pozitiv de la Unicornulalbastru.ro.Vă rugăm să nu lăsați un neutru/negativ feedback-ul dacă ați avut o problemă cu un produs.Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi feedback-ul.Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj prin intermediul Unicornulalbastru.ro și să ne spui cum putem câștiga satisfacția dumneavoastră!

· Vă rugăm să rețineți știu că feedback-ul dumneavoastră pozitiv si rating de 5 stele de pe Unicornulalbastru.ro sunt extrem de importante pentru noi.La cinci stele, sistem de rating, care Unicornulalbastru.ro instituit, de asemenea, este important pentru succesul afacerii noastre.

Etichete: airgun pcp, e red dot sight, ak instrument, mare pe luneta, alezaj laser, protecția picatinny, mock supresoare, reddot domeniul de aplicare, riflescope hakko, vânător domeniul de aplicare.

Tip PUȘCĂ
Funcția Obiectiv
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model HS1-0401
Nume De Brand CANIS LATRANS

Scrie o recenzie

Produse similare