Distribuiti
AMICE PĂSĂRI Toyota 86 Modificat GT86 Masina Standard, Față Și Spate Logo-ul Coada Cutie Autocolante 86 Frunze de Bord Masina Modificarea
Pret
48.73lei
Disponibilitate In stoc

Nume: Toyota Fender Standard Dimensiune: 10.8*4cm 1.TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.(Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4.Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta.

6.Dacă nu ați primit comanda după 40 de zile de la plată,vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile,acesta va fi considerat utilizat și NU VOM PROBLEMĂ de RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire,motiv specific pentru a reveni si ID-ul comenzii.

3.Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată,la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse,DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Unicornulalbastru.ro.SAU,puteți alege să aveți un înlocuitor.

4.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele)este(sunt)nu ca publicitate.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100%satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ,astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: toyota gt86, 3 din android, carbon gt86, corolla, podeaua toyota 86, de înmatriculare subaru, baule toyota gt86, compresor toyota, gt86, 86 bara.


Scrie o recenzie

Produse similare