Distribuiti
Artificiale Toamna/Artar Simulare Frunză De Arțar De Culoare Amestecat Arțar Frunze De Mătase Multicoloră/Nunta/Decoratiuni Nunta Prop
Pret
34.98lei -38 %
57.31lei
Disponibilitate In stoc

Caracteristici: culori Amestecate

Sunt 500 de frunze de arțar în diferite culori, cu diferite nuante.Puteți alege frunze de arțar de culoare ta preferată ca decor pentru a crea o mai calde viață.

Vii

Culorile din aceste simulat frunze de arțar sunt foarte realist, și poate fi folosit ca ghirlande, accesorii de par, decoratiuni de masă, și, de asemenea, foarte potrivit pentru toamna decoratiuni de nunta.Lor realiste culori pot fi integrate cu mediul natural, fără nici un fel de brusc.Poate crea un de neuitat și nunta frumoasa pentru tine.

Durabil

Aceste artificiale frunze de arțar sunt realizate din flori de mătase materiale, semi-manual si semi-mecanice, care sunt mai durabile, nu este ușor să se estompeze, pot fi refolosite, și sunt mai economice.

Ușor de transportat

Dimensiunea acestui artificiale frunze de arțar este de 8*8 cm, de mici dimensiuni, lumină în greutate, și foarte ușor de transportat.

Gamă largă de aplicații

Aceste artificiale frunze de arțar au o gamă largă de aplicații și pot fi folosite ca decoratiuni pentru nunti, festivaluri, petreceri, banchete, magazine sau alte ocazii.Este, de asemenea, deosebit de potrivit ca decoratiuni pentru pomul de Crăciun pentru a crea o caldă atmosferă de sărbătoare pentru tine.

Caietul de sarcini:

Tip: simulare frunze de arțar

Cantitate: 500pcs

Culoare:mix de culori

Material: matase flori

Dimensiune produs: 8*8 cm/ 3.14 *3.14 inch(L*W)

Greutate: 160 g/ 5.64 oz

Pachet:

500*simulare frunze de arțar

Etichete: black metal grătar, canon ir 4570 lcd, buffalo alb ureche, bmw e60 halo albastru, bmw e60 piese auto, lumina albastră soclu, blazer paete de sex masculin, negru mașină de băiat, caz huawei 5x360.

Clasificarea Flori Artificiale
Ocazie Nunta
Tip Alte
Numărul De Model simulare frunze de arțar
Material Hârtie

Scrie o recenzie

Produse similare