Distribuiti
3G GPS Tracker Motocicleta 9-90V Tensiune JIM GV20 UBI Driver Monitor Cut-Off de Ulei rezistent la apa Locator 50000 GPS Zona Orb de Date RAM
Pret
214.68lei -39 %
351.94lei
Disponibilitate In stoc

1. Concox GV20 3G Vehicul Tracker GPS 3G GPS Auto Tracker 9-90V Tensiune cu UBI Driver Monitor Cut-Off de Ulei rezistent la apa GPS Locator 50000 GPS Zona Orb de Date RAM

GV20 este un complet-featured, extrem de competitivă și de cost-eficiente 3G multi-funcțional GPS tracker dezvoltat pentru un vehicul, motor, și de urmărire autobuz.Acesta vă oferă de cristal clar de urmărire în timp real detalii, inclusiv localizare, traseu, flashback, etc., chiar și într-un mediu dur.Aceasta susține de la distanță de combustibil/energie oprire și vă oferă o perspectivă cu privire la starea de aprindere.Oriunde te duci, ei instant notificări de alertă permite să reacționeze în mod corespunzător și imediat.

2.Compatibil Cu Cele Mai Multe Mașini

Cu built-in de alimentare de comutare, de GV20 vehicul GPS tracker suporta foarte mare tensiune gama de intrare: 9-90VDC.Ce e mai mult, ne GV20 poate arăta baterie externă de tensiune și capacitate de Exemplu. 12.5 OK, 10V SCĂZUTĂ etc de pe APP. ( Implicit off).Trimite SMS comanda: ADT,PE,600#

3.Jimi e Recomanda GV20 3G GPS de Localizare

1). [3G GPS Auto TRACKER] Jimi GV20 universal tracker gps cu cablu kit utilizați rețeaua 3G (WCDMA 850/900/1900/2100MHZ), mai mare viteză de transmisie de date, acoperire restante, nu 2G griji; plus triple moduri de localizare gps a-GPS + LBS + GPS de poziționare, face localizare gps de precizie

4.De ce să Alegeți Jimi GV20 3G Impermeabil GPS tracker?

1)Spreadtrum Inteligenta Chipset

3G Vehicul Tracker GPS GV20 adopte prelucrare de înaltă performanță chipest-SC7701B.În timp ce reducerea consumului de energie cu o marjă mare, precizia de poziționare este mult crescut.Să vă bucurați de o mai precisă viață.

2)3G de Mare viteză de Transmisie de Date

Nostru GV20 suporta 2G GSM și 3G WCDMA transmisie de date.3G de mare viteză de date rata de transfer poate ajunge la 7.2 M/s, este de aproape 43 de ori viteza de rețea 2G.Să te scapa de 2G griji, bucura-un mod rapid și viață interesantă.

3)GPS+a-GPS+LBS Triplă Poziționare

Nostru GV20 suport GPS, a-GPS și LBS triplă poziționare, odată ce nu are semnal GPS bun.Acesta va localiza prin GPS, dacă nu aveți semnal GPS, se va localiza prin LBS.Triple poziționare permite localizarea să fie identificate cu precizie și rapid.

4)Praf Și rezistent la apa IP65

Nostru GV20 au de înaltă precizie coajă și inel rezistent la apa pentru a asigura funcționarea stabilă în mediu dur.Este nu numai că nu se teme de praf, dar, de asemenea, nu vă faceți griji despre a fi stropit cu apă.

5)Peste Viteza De Alarmă

Când mașina este în mișcare pe o perioadă limitată de viteză în medie într-o perioadă limitată de timp,aparatul va trimite peste viteza de alarmă SMS la utilizator.În acest fel,putem să acorde o atenție la utilizarea mașinii și pentru a evita accident neașteptat.

6)Sârmă Cut-off Alarma

Atunci când alimentarea cu energie electrică a noastră GV20 a fost tăiat, se va activa cut-off de alarmă și trimite-l la platforma noastră imediat.Built-in 3.7 V 400mAh Li-polyment bateria va ține nostru tracker de lucru pentru aproximativ 3,5 ore, să hoțul nicăieri pentru a rula.

7)Alarmă De Vibrație

Când GV20 vehicule GPS tracker vibrează de mai multe ori, vibrații alarma va fi declanșată.Dacă nu există aprindere după 3 minute (ACC OFF), aparatul va trimite vibrații mesaj de alarmă imediat.

8)Alarmă Baterie Descărcată

Nostru GV20 au construit-in 3.7 V 400mAh Li-polyment baterie, se poate sta de aproximativ 3,5 ore.Atunci când bateria este mai mică de 5%, se va trimite SMS-uri: "Atenție!Built-in baterie este scăzut, vă rugăm să încărcați!", la numerele SOS.

9)Cut-off Combustibil / Conexiune de Putere

Când telefonul primi un anormale de alarmă, putem trimite ulei de cut-off de comandă de pe platforma noastră.Pentru a asigura securitatea vehiculului, tracker poate indica doar să taie ulei atunci când GPS-ul este în poziție validă de stare, iar viteza este mai mică de 20 km/h.

5.GV20 caietul de sarcini al Produsului

6. Inteligent Si Profesional Platformă De Urmărire -Tracksolid

1) în timp Real de Urmărire Pe monitor, putem înțelege situația actuală a dispozitivului în timp real locația.Putem vedea, de asemenea, nume de Dispozitiv, numărul de Telefon, numărul IMEI, Locație dată.Spectacol de Strada harta, imagini din Satelit, Variind, Regionale vehicul de rutare. 2) Istoria Traseul de Redare putem vizualiza istoricul traseu de dispozitivul nostru de până la 6 luni de când ne-am de redare.A ne ajuta să ne schimbăm stilul de viață despre obiceiurile de conducere, de economisire a combustibilului, de mediu prietenos.Înțelege cu ușurință în cazul în care vehiculul a fost acolo. 3) Limitele de Siguranță Geo-gard Putem stabili un geofence pentru tracker dispozitiv pentru a restricționa mișcările sale într-un district.Unitatea va trimite SMS-uri la numere autorizate când se iese din acest cartier.

7. APLICAȚIA noastră-Tracksolid

1).Tracksolid Download

În primul rând, putem Scana Codul QR pentru a Descărca APLICAȚIA Tracksolid ( de asemenea, puteți găsi cuvinte cheie în Google play sau Apple store)

2).Pagina de start

În al doilea rând, putem semna cont (înregistrează-te cu adresa de e-mail, găsi codul de verificare din e-mail) în al treilea Rând, Ne putem Loga pe cont.În al patrulea rând, se Leagă la dispozitivul de IMEI (putem să dați click pe "+" pentru a scana dispozitivul sau introduceți manual numărul IMEI) în cele din Urmă, Tu ești cel mai bun.Puteți să-l utilizați fericit.

Etichete: gps motocicleta yhamaja, 4g tracker, gp tracker, na server, 3g gps auto tracker, mini localizator gps mini, singură axă solar tracker, tracker d, bicicleta hartă gps, gps tracker tk915.

Element Dimensiune 88*43*13mm
Statistici kilometraj Da
Cu Releu pentru cut-off de combustibil de la distanță Da
Dimensiunea Ecranului Nici Un Ecran
Motocicleta GPS tracker Da
GPS-ul de stocare de date în GSM zona orb 50000 bucăți date
Modulul Gps Da
App pentru urmărirea în timp real Da, "Tracksolid"
PC-ul pagina de urmărire www.tracksolid.com
Chipset-ul GPS BDS+AT6558
Tamper de alertă Da
GPS tip GPS Tracker
peste-viteza de alarmă Da
GPS-ul locul de Amplasare Geografică Asia
show baterie externă de tensiune Da
Numele Modelului GV20 3G Tracker
Baterie externă scăzută alarmă Da implicit off, plz setat PE
Alarmă de vibrație Da
De Viață A Bateriei 30 De Ore Și Până
Mișcarea de alarmă Da
Caracteristică Specială Conectat La Internet
Tensiune De Lucru 9-90v
Nume De Brand WeTrack
Cartela SIM comutator de alarmă Da
Geo-gard de alertă Da
Frecvența GSM 850/900/1800/1900 MHz
Extern scăzut de protecție a bateriei Da
Built-in Baterie 400mAh
3M autocolant pentru accesorii Da
GPS tracker motocicleta Da
Concox original Da
WCDMA Frecvența 850/900/1900/2100 MHz
Certificare FCC
Garanție 2 Ani
Incarca date de poziționare în timpul staționării Da, GPSDUP,PE#
Spirit UBI conducere analiza Da
FOTA a actualiza software-ul de la distanță Da
Origine NC(de Origine)
Monitorizarea comportamentului soferului Da, trebuie să setați pe, implicit off
Detectare ACC Da

Scrie o recenzie

Produse similare