Distribuiti
200PCS sârmă cu diametrul de 1mm diametru exterior 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14mm silicon rosu Oana inel de silicon, inel de etanșare de tip O
Pret
65.66lei
Disponibilitate In stoc

Avem dimensiunea de silicon rosu Oana inel de mai jos(diametrul exterior*DIAMETRUL FIRULUI): 4*1,5*1 6*1 mm,7*1mm,8*1mm,9*1mm,10*1mm,11*1mm,12*1mm,13*1mm,14*1mm,15*1 mm,16*1mm, 17*1mm,18*1mm,19*1 mm,20*1mm,21*1mm,22*1mm,23*1mm,25*1mm etc. O etanșare inel este potrivit pentru toate tipurile de echipamente mecanice în prescrise de temperatură, presiune, și diferite lichide și gaze mediu,joacă un rol de etanșare sub statice sau în mișcare.În mașini-unelte,construcții navale, automobile, industria aerospațială echipamente, utilaje metalurgice, chimice mașini, mașini de inginerie, utilaje de constructii, utilaje miniere, utilaje petroliere, mașini de plastic, mașini agricole, și tot felul de instrumente și de metri, un număr mare de aplicare a diferitelor tipuri de element de etanșare.Oana inel de etanșare este folosit în principal pentru static seal și reciprocitate sigiliu.Atunci când este utilizat pentru rotirea garniturii, numai în mică viteză rotativ dispozitiv de sigilare.Inel de etanșare de tip O, în general, este instalat pe cercul exterior sau în cercul de secțiune transversală în formă dreptunghiulară canelura de etanșare rol.Oana inel de etanșare într-rezistent la ulei, acid și alcaline, slefuire, eroziunea chimică mediu încă au o bună etanșare, efectul de amortizare.Prin urmare,O inel de etanșare este cel mai utilizat pe scară largă în instalații hidraulice și pneumatice de transport și de sistem.

1. De inele de silicon au ridicat și rezistență la temperatură scăzută,se poate Păstra elasticitatea într - 60 de grade celsius, la 200 de grade celsius de temperatură, rezistență la ozon îmbătrânire, rezistent la intemperii.

2. Potrivit pentru motor termic utilaje ca și garnitură de etanșare.

3. Non-toxic și medicale izolație de cauciuc.În același timp, are impermeabil,rezistenta la foc, rezistenta la temperaturi ridicate, conductoare de electricitate, rezistent la uzură, rezistent la ulei

4.Proprietăți excelente, cum ar fi pe scară largă utilizate în mecanică, electrică, instalații sanitare și alte industrii.

Etichete: litz, pielea de sârmă, garnitura de cauciuc de 1 mm de adeziv, pomul vieții wire wrap, 1mm de cauciuc distantier, 3m garnitura de cauciuc, 1mm de cauciuc sârmă, 1mm patrat de cauciuc, 925 cârlig, 05mm garnitura de cauciuc.

Performanța produsului Elasticitate buna,ozon rezistente etc.
Material Silicon
Standard sau Non-standard STANDARD
Certificare ROHS certificate
OD 4-25mm
Diametrul Firului 1mm
temperatura de lucru - 60 de grade celsius, la 200 de grade celsius
Forma garnitură plată
culoare roșu

Scrie o recenzie

Produse similare