Distribuiti
Pernă de călătorie cu Masca de Ochi pentru a Calma Ochii Stres Cald Tratament Terapeutic pentru Ochi Uscat, Ameliorarea Oboselii și Liniștitor Dureri
Pret
126.32lei -48 %
247.68lei
Disponibilitate In stoc

Informații importante

Parametru:

Tensiune de alimentare: 5V

Putere: 10W

Diferite de temperatură termică duratei obligatorii:

35 ° C: 25 de minute

40 ° C: 20 de minute

45 ° C: 15 minute

50 ° C: 10 minute

Durata de diferite moduri de masaj:

Cursei: 20 de minute

Frământare: 15 minute

Apăsați cu degetul: 10 minute

Masaj: 5 minute

Notă:

1. Temperatura pielii de diferite persoane este diferit.Este recomandat să alegeți o temperatură scăzută prima experiență de prima utilizare.

2. Dacă praful sau petele apar pe suprafața produsului, ștergeți-l cu un prosop uscat sau o cârpă umedă.Nu se spală sau scoateți-l.

3. Ochiul medicina pachet geanta poate fi adăugat cu pungi de flori ai nevoie, efectul va fi mai bine (dar nu este recomandat să folosiți mai multe tipuri).

În condiții de siguranță de joasă tensiune: Doar 5V, împreună cu stricte a procesului de producție și controlul calității, nu există nici un pericol ascuns de calitate și siguranță.

Portable: design pliabil face extrem de mici și ușor de transportat.Îl puteți folosi oriunde în birou, sală de clasă, de călătorie, acasă, etc.

Multi-selecție: Există patru intervale de temperatură (35-50 grade Celsius).Fiecare interval de temperatură are patru funcții pentru tine de a alege, pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite.

Inteligent: combină Perfect masca pentru ochi și gât masaj într-o singură, care să permită atât zonele de odihnă și relaxare simultan.Vizorul parte din zona ochilor este păstrată la o temperatură constantă în timpul funcționării și nu este direct încălzite.În același timp, există o timpul de oprire automată.Hot pack masaj se va opri automat după 10-35 minute, economisind și în condiții de siguranță.

Etichete: perna gravide, cap massag, geană perne, gâtul de presă, antistres, dureri de gat, ochii perne, faux blana perna, evel ochi perna, perna podea.

Tesatura Conta 80
Utilizarea Lenjerie de pat
Numărul De Thread 100TC
Parte Gât
Numărul De Model Pernă de călătorie cu Masca pentru Ochi
Clasa Calitate
Umplere Poliester / Bumbac
Model Tip Solid
Greutate 0-0.5 kg
Forma Concav
Caracteristică Masaj
Material Poliester / Bumbac
Setați Tipul No

Scrie o recenzie

Produse similare