Distribuiti
1Pair Presopunctura Magnetica Masaj Terapie Reflexoterapie Ameliorarea Durerii Tălpi FK88
Pret
13.67lei -24 %
18.21lei
Disponibilitate In stoc

corpul,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } i { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } 1Pair Presopunctura Magnetica Masaj Terapie Reflexoterapie Ameliorarea Durerii Tălpi FK88 Descriere: Caracteristică:

Reflexoterapie masaj Tălpi picioarele tale în timp ce te plimbi si ajuta la eliminarea dureri de corp, spori rezistenta, și de a crește echilibrul si flexibilitatea.Face fiecare pas contează!

Reduce oboseala, ameliorarea muscular și osos durere, și permite organismului dumneavoastră pentru a sări înapoi mai repede, de zile lungi pe picioare.

Tălpi interioare sunt realizate din 400 de masaj noduli care să stimuleze punctele de presiune pe picior.Ca un plus de beneficii, sunt 5 precis-a plasat, în mod natural-a făcut magneți care produc blând undele magnetice și de a ajuta pentru a scoate inflamația și de a crește circulația în cazul în care aveți nevoie de ea cel mai mult.

Reflexoterapie tălpi se va potrivi orice pantof!Puteți reduce aceste branțuri pentru a se potrivi exact dimensiunea pantof și stil de pantofi.

Caietul de sarcini:

Material: PVC de Înaltă calitate

Dimensiuni: Lungime: 29cm, puteți să-l taie pentru picioare dimensiuni

Culoare: Ca imagine arată

Pachetul Include: 1 Pereche x Tălpi

Etichete: dispozitive de reflexoterapie, picioarele presopunctura mat, masaj senzoriale, sănătate mat, fk88 ceas inteligent, perna mare de presopunctură, picior artificial, P68 Pro, branț magnet, piciorul massag.

Origine NC(de Origine)
Material Silicon

Scrie o recenzie

Produse similare