Distribuiti
Fără fir Vibrator Adult Produs Pentru Cupluri USB Reîncărcabilă Vibrator G-Spot U Silicon Stimulator Vibratoare jucarii Sexuale Pentru Femei
Pret
63.51lei -21 %
80.40lei
Disponibilitate In stoc

Despre produs

100% rezistent la apa vibrator pentru comună stimulare in timpul actului sexual sau solo play-El va simți îmbunătățită senzatii împotriva lui arbore și testiculele în timp ce ea se va bucura de senzațional G-spot și stimularea clitorisului.Toată lumea e un câștigător.

Taxe pe încărcător magnetic în 120 de minute pentru până la 90 de minute de joc-încărcătorul este foarte interesant cum se pot magnetic stick la cele două cercuri metalice la exterior și taxa de jucărie fără probleme în timp ce menține interiorul uscat.

9 vibrații funcții, fiecare cu putere reglabila nivelurile De vibrații oferă o senzație că este greu să fi produs numai prin lucru manual, deoarece 9 moduri duce doar la o călătorie care vă permite să vă bucurați 9 moduri diferite de stimulare.

Realizate din organism în condiții de siguranță material de silicon-L are ca mare mătăsoasă silicon simt asa ca se simte excepționale pe ea pete atinge..Fiind de silicon se curăță cu ușurință și puteți fi gata pentru dvs. (sau ea) următoarea aventură.

Control de la distanță-operabile de până la 3 metri interesant pentru a juca, Vă va plăcea faptul că acesta poate fi controlat si cu telecomanda de tine pentru a se juca solo sau cu partenerul tau.

Etichete: sex vibrat, ceas deșteptător sex, jucărie sexuală, anal plug mărimea m, jucărie sexuală, analsex penis artificial, vibrat, dracu, erot jucărie, vibrator u.

Greutate Produs 100g
Reîncărcabilă G-Spot Stimula Vibratoare Silicon G Spot Vibe Vibr
Tip De Element Vibratoare
Tip G-Spot
Obscene Imagine No
Origine NC(de Origine)
Impermeabil De Tip U 10 Viteza Vibrator Liniște Pantalon Vibrator
Nume De Brand Vibefun
Femeile USB Reîncărcabilă G-Spot Stimula Vibratoare sex feminin
Numele Reîncărcabilă Partener Vibr
Caracteristici 2 Motoare Vibratoare
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Sugestiv Sexual No
Numărul De Model G-Spot
Setarea 10 Viteze
dimensiune produs 9cm.* 3cm
Încărcare Contra cost
Material Silicon
Dimensiune G Spot U Silicone Stimulator

Scrie o recenzie

Produse similare