Distribuiti
Pietre de Depozitare Cutie de Cadou,Oferă Copii de Înaltă calitate, Jucarii Educative,Potrivite pentru Cadou
Pret
21.51lei -46 %
39.85lei
Disponibilitate In stoc

Pietre de Depozitare Cutie de Cadou, Oferă Copii de Înaltă calitate, Jucarii Educative, Cadouri Potrivite Pentru Copii

Descriere:

Pietre de colectare pentru copii - perfect independentă de colectare sau lângă orice copil este o colecție de pietre.Include dur și lustruit probe de Aventurin, Cuart roz, uimitoare Obsidian Fulg de nea, Desert Rose, Jasp Roșu, Albastru Cuarț, piatră Ponce, și meteorit specimene la fel de bine.Face un excelent STEM cadou pentru fete și băieți!

Această serie oferă copii de înaltă calitate, jucarii educative, care sunt o mulțime de distracție!

A sărbători un Crăciun fericit cu acest calendar advent. 24 de ferestre mici sunt în așteptare pentru a fi deschis pe tot parcursul lunii decembrie până în ziua de Crăciun.

Cele mai multe dintre aceste daruri sunt produse exclusive, create special pentru calendarul advent.Toate darurile sunt unisex, făcându-l un cadou perfect pentru orice .

Au un Crăciun magic cu 2020 Calendar Advent.Cu 24 de windows pentru a deschide în fiecare zi înainte de Crăciun, luna decembrie va fi plină de surprize!

Pachetul inclus:

1×Pietre de Depozitare Cutie de Cadou(24pc stânci de piatră)

Etichete: jucarie cutie de scule, cutie de tinichea, electr scuter, cutie scurt, recipient ketchup, cutie de valori, 5d diamant tablou de primăvară, mare comoara cutie, cearsaf de pat cu fermoar, greu toy box.

Grilaj De Cantitate 24
Numărul De Model Cutie Cadou
Forma Pătrat
Caracteristică Aprovizionat
Stil Europa
Origine NC(de Origine)
Material Hârtie

Scrie o recenzie

Produse similare