Distribuiti
WiFi-rf Smart Touch Cortina comutator, Blind-urile cu Role Obturator usa Comutator RF control de la distanță, mai multe switch-uri Alexa / / / Alb
Pret
14.95lei -29 %
21.35lei
Disponibilitate In stoc

Caracteristici:

1.RF+WiFi Touch Panel Cortina Întrerupător:Cu puternic funcționale inteligente cortina comutator,suntem cu ușurință capabil de a transforma casa într-unul inteligent.Control inteligent perdele noastre într-un mod mult mai ușor și mai inteligent.RF de la distanță și de control manual perdele opțional.Mai important,unul de la distanță este în măsură să controleze un grup de smart switch-uri cortina.În plus,se poate lucra cu smart cortina motor sau cu role obturator pentru a realiza automatizare pentru toate perdelele de la domiciliu.Pur și simplu adăugați nuanțe motorizate sau alte dispozitive similare pentru casa ta inteligent cu Smart Cortina Motor!(Notă:perdea de motor nu este inclus in pachet.)

2.De Control:Control perdele oricând și de oriunde cu telefonul dvs. folosind Smart Life "APP".Cortina automat atunci când sunteți departe de casă.Ce e mai mult,noua versiune de actualizare a cortinei comutator sprijină backlight off on APLICAȚIE,oferind mult mai umanizat de operare inteligent design pentru stilul de viață inteligentă.

3.Hands-Free Control Vocal:Compatibil cu Amazon Alexa si Google Acasa, la vocea ta perdele, permite un mod mai inteligent și mai convenabil de viață prin eliberarea de mâinile tale.

4.Multi-scenariu de Potrivire:se Potrivesc diferite tipuri de perdele, cum ar fi jaluzele/rulare jaluzele/jaluzele verticale.Instalați Inteligent Cortina a Comuta într-o mulțime de locuri, cum ar fi birou/ studiu/ dormitor/ living ect., chiar controla Tent în curtea ta.

5.Programe și Numărătoarea inversă:Setați programul pentru a controla perdele pe propriul calendar.Automat deschide cortina la timp, ridică-te și închide cortina când te duci la culcare.Atunci când ia un pui de somn, setați o numărătoare inversă pentru a deschide perdelele pentru a vă trezi.

Descriere:

1.De la Distanță Poate Funcționa Numai cu RF+WIFI Cortina Comutator.

Caietul de sarcini:

Tip: Comutator De Control De La Distanță(Opțional)

Cortina Întrerupător:

Tensiune de lucru:AC 100-240V 50/60Hz

Putere maximă:≤1000W

De Energie În Modul Standby:≤0,5 W

Temperatura De Lucru:0-80 ° C

Protocol WiFi:IEEE 802.11 b/g/n

Modul De Conectare:Zero Linie ,Linie De Foc

RF de la Distanță:

Frecventa:433 MHz

Standard Cod:1527

Comunicare Wireless:RF

( Bateria nu este inclusă în pachetul de listare,ai nevoie de un auto-cumpărare.)

Pachetul Inclus:

1 x Comutator Cortina

1 x RF de la Distanță

1 x Ghid de Utilizare Instalarea

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: viața comutator, jaluzele motorului de antrenare, cortina smart switch, comutator wifi, cortina motor, rulouri întrerupător, av switch-uri, comutator electric cu timer, declanșator comutator, de control al obturatorului.

Putere 0.5W
Tensiune 110-240V
Numărul De Model WL297801
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare