Distribuiti
2 BUC Lamaie Verde 9005/HB3 Ceață cu LED-uri Becuri Becuri LED DRL Auto Lumini de Zi de Funcționare DC 9-30V 30W 3000LM Lamaie Verde Lumina de Ceață
Pret
12.97lei -36 %
20.27lei
Disponibilitate In stoc

Descriere Produs:

*1.Die-cast din aluminiu de locuințe poate rezista la medii dure, cu rezistență și durabilitate.Unic design de reflector poate ajuta lumina să obțină cea mai bună linie de tăiere.IP68 nominală de rezistent la apa, praf, rezistent la șocuri, rezistent la coroziune, și sunt potrivite pentru medii dure.

*2.Cea mai recentă tehnologie de lamaie verde, din punct de vedere Tehnic rezolvarea problemelor de climă extremă, acest model ne poate ajuta să avem o distanță lungă de vedere, ca apoi să aibă o performanță excelentă de ceață de lumină.

*3.LED-ul este echipat cu intensitate mare DOB LED chips-uri.Super-luminos și penetrant în rău climate, bine ajuta la dumneavoastră de conducere și pentru a evita pericolele.

*4.În scopul de a obține cel mai bun efect de disipare a căldurii, lumina noastră LED adoptă aviație din aliaj de aluminiu ca shell, care poate atinge cea mai bună disipare a căldurii și cel mai bun de căldură de etanșare.Se extinde durata de viață a luminii cu mai mult de 50.000 de ore.

*5.Usor de instalat, doar plug and play.Vă rugăm să rețineți acest bec nu este pentru faruri sau înaltă fascicul de lumină.

Caietul de sarcini:

Material: aluminiu

Tensiune de alimentare: DC 9-30V

Culoare: Lamaie Verde, Lumina De Ceață

Dimensiuni: Ca imagine arată

Lumen : 3000LM

Lumina Putere: 30W

Rata de IP: IP68 rezistent la apa, Praf.

Viață de operare: >50000hrs

Temperatura De Operare: -40 - +80 Grade Celsius

Aplicare: Auto Lumina de Ceață ,vă Rugăm să rețineți acest bec nu este pentru faruri sau înaltă fascicul de lumină.

Plug Tip: 9005/HB3

Pachetul inclus :

2 x 9005/HB3 Mașină de Ceață Lumina

Notă:

(1) Toate imaginile sunt profesional colorate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

(2) datele măsurate manual, și pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Etichete: 30v dc putere de aprovizionare, drl led, lululemon, cree t10, t10, 30v putere de aprovizionare, hb3 led, nike, drl la rândul său, semnal, hb4.

Culoare
Lumina de putere
Material Aluminiu
Dimensiuni
Tip De Interfață T10 (W5W/194)
Articol Greutate 120g
Numele Modelului QM19248845
Putere 1.2-2.5W
Lumen
culoare Multi
Pentru Autovehicule Marca/Model Universal
Origine NC(de Origine)
IP rata
Tensiune
Plug tip
Tip De Element Semnalizare
Lumeni 3000Lm
Viață De Operare

Scrie o recenzie

Produse similare