Distribuiti
Mascarilla Rimeluri Cara Boca Respiracion Proteccion Faciale Protectora para Uso Diario y Trabajo PM041
Pret
19.78lei -40 %
32.99lei
Disponibilitate In stoc

Măști de gura 3-strat Anti-Praf de Unică folosință Mascarillas 10/50/100 Pc-uri Non-Țesute topitură suflată Pânză Măști Elastic Ureche Loop Masca de Fata

Descriere: 3 straturi non-țesute mască de unică folosință este realizat din 3 straturi non-țesute material, este sănătos și în condiții de siguranță pentru tine de a utiliza.Material respirabil, ceea ce face util și la modă.Speciale 3 straturi non-țesute de design, oferă câteva măsuri de protecție împotriva prafului, de evacuare de automobile, polen, etc. Elastic ureche, buclă, ușor de purtat și nici o presiune la urechi.salon de unghii sau orice alte zone în care protecția poate fi necesară Caracteristici: 1. Fabricat din material, umiditate-dovada,, non-iritant, moale si confortabil. 2. Material respirabil , ceea ce face util și la modă. 3. Speciale 3 straturi non-țesute de design, oferă protecție împotriva prafului, de evacuare de automobile, polen, etc. 4. Design Perfect, atunci când o porți , se potrivește perfect în fața ta.Elastic ureche loop este ușor să poarte și nici o presiune la urechi. 5. salon de unghii sau orice alte zone unde protecție ar putea fi necesar vă Rugăm să amabilitate fi remarcat,enumerate este produs și distribuit în străinătate și supusă legilor țării sale de origine.Vă rugăm să constate,enumerate este produs și distribuit în străinătate și supusă legilor țării sale de origine.Au un timp frumos cu dvs. de cumpărături!

Etichete: Rimel negru, diego maradona, boca junior, masca ffp2, maradona tricou, rimel rezistent la apa, rimel de culoare, maradona, rimel volum, KN95.

Certificare NICI unul
Origine China Continentală
Nume De Brand Îngrijire blând
Clasa de protecție NICI unul
Standard de siguranță NICI unul
Numărul De Model PM041

Scrie o recenzie

Produse similare