Distribuiti
Bringsmart JGY-370 Motor de curent continuu de 12v Worm Gear Motor 6-24V Viteza de Control Controler Wireless Alimentare de Înaltă calitate de metal DIY parte
Pret
20.56lei
Disponibilitate In stoc

Dragi prieteni, adăugați acest motor pe lista dvs. de dorinte, astfel încât să puteți găsi rapid data viitoare! 1. Destinatar vă Rugăm să folosiți Numele Complet ca destinatar, sau de marfă nu poate ajunge la tine.În special în Federația rusă .Vă mulțumim pentru a înțelege.Toate produsele au fost verificate bine inainte de livrare, vă rugăm plasarea comenzii fără îngrijorare. 2. De livrare, de Obicei, ne trimite comanda dvs. în 2-6 zile după plată.am promisiunea de a returna sau de a retrimite daca nu ajunge coletul, dar pls da, de asemenea, răbdare de așteptare parcela în data de livrare, pentru parcela încă pe cale de a vă.Orice problema va rugam sa contactati-ne în primul rând.Dragă toată lumea,

Dacă aveți orice întrebări, cum ar fi după tine a comanda produsele noastre, vrei să știi de transport de mărfuri informații , să înțeleagă produsului de alte informații , puteți lăsa un mesaj pentru a ne contacta in comanda dumneavoastra.

Suport Motor Reversibil de funcționare și are mai mult zgomot atunci când inversat rulează decât în mod normal de funcționare, acest lucru este un fenomen normal, vă rugăm să știți înainte de a cumpăra.

Dacă ați cumpărat nostru controller, iar acest motor este 10rpm viteza, deci se poate regla viteza de la 0rpm să 10rpm

Dacă sarcina de mai sus 9 kg.cm, se poate deteriora echipamentul sau motor , vă rugăm să contactați cu noi, ne va sugera alte motoare pentru tine.

Dacă doriți alte viteză și tensiune, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi.Vă mulțumesc!

Pachetul 1 și 2 Cabluri: Motor marcate cu roșu borna conectată la partea pozitivă de alimentare DC 12v, celălalt capăt este conectat la negativ al sursei de alimentare.Nu se poate conecta la sursa de alimentare direct.Pachet 3 și 7 Cabluri: DC 12v 10A max de alimentare conectat la controler de viteză, atunci controlerul de viteză se conecteze la motor.Nu se poate conecta curent ALTERNATIV direct sau DC putere parametru de mai sus 12v 10A,sau motorul se va arde.Nu este metoda de cablare pe partea din spate a regulatorului de viteză.Pachet 4 și 8 cabluri: DC 12v 10A max de alimentare conectat la controler de viteză, atunci controlerul de viteză se conecteze la motor.Nu se poate conecta curent ALTERNATIV direct sau DC putere parametru de mai sus 12v 10A,sau motorul se va arde.Putere +: Conectați 12v DC alimentarea cu energie pozitivă, Putere: Conectați 12v DC alimentarea cu energie negativă, Motor M1: Conectați motorul pozitiv, Motor M2: Conectați motorul negative.Pachet 5 și 9 cabluri: DC 12v 10A max de alimentare conectat la controler wireless, apoi operatorul se conecteze la motor.Nu se poate conecta curent ALTERNATIV direct sau DC putere parametru de mai sus 12v 10A,sau motorul se va arde."+": Conectați 12v DC putere pozitivă și două terminale, "-": conectați 12v DC putere negativă și două NC terminale, Un terminal: conectați borna pozitivă a motorului, borna B: conectați borna negativă a motorului.Vă rugăm să consultați specifice link-ul de mai jos.

Pachet 6 și 10 Cabluri: 110 / 220v AC putere conectați transformatorul în primul rând, atunci transformatorului se conectează motorul.L: conectați borna pozitivă de alimentare AC,N: conectați negativ de AC sursa de alimentare,cel de-al treilea terminal conectați firul de împământare. "- V": conectați borna negativă a motorului, "+ V": conectați borna pozitivă a motorului.Pachetul 11,12,14 și 15 Cabluri: 110 / 220v AC putere conectați transformatorul, atunci transformatorul este conectat la controler de viteză, și în cele din urmă controler de viteză conecta cu motor.Transformator (L: conectat la pozitiv de AC sursa de alimentare, N: conectați-vă la negativ de AC sursa de alimentare,cel de-al treilea terminal conecta la firul de masă, "- V": conectat la putere negativ pol de controler de viteză, "+ V"conectat la putere pozitivă pol de viteza controler, controler de viteza(Motor +/M1: Conectați motorul pozitiv, Motor/M2: Conectați motorul negativ).Pachet de 13 și 16 Cabluri: 110 / 220v AC putere conectați transformatorul, atunci transformatorul este conectat la controler wireless, ultimul controler wireless conectați motorul.Transformator ( L: conectează polul pozitiv de AC sursa de alimentare,N: conectați polul negativ de AC sursa de alimentare,cel de-al treilea terminal conectați firul de împământare. "- V": conectat la polul negativ "-" de wireless controller, "+ V": conectează polul pozitiv "+" de controler,controler Wireless("+": Conectați 12v DC putere "+V" și două terminale, "-": conectați 12v DC putere "-V" și două NC terminale, Un terminal: conectati polul pozitiv al motorului, și borna B: conectați polul negativ al motorului.) Vă rugăm să consultați specifice link-ul de mai jos.

Soluție:

Întrebarea 1: de Ce încă nu primi comanda mea?

Răspunsul 1: cândva, niște marfă ar fi ușor de întârziere pe drum.Vă rugăm să contactați cu noi, în primul rând, vom oferi o soluție bună pentru tine.

Întrebarea 2: Cum de a schimba direcția de rotație?

Răspuns 2: vă rugăm să schimbați cablajul polaritate pentru a schimba direcția de rotație.

Întrebarea 3: Cum de a schimba viteza?

Răspuns 3: poti cumpara noastre de mai jos controler de viteză, pentru a schimba viteza de la 0-10rpm.

Întrebarea 4: Ce face "auto-blocare" înseamnă?

Răspunsul 4: nu este caracteristica a acestui motor, atunci când alimentarea este oprită, acest motor are, de asemenea, de blocare de cuplu, nu poate ușor să se mute prin alte vigoare.Acesta poate fi folosit pentru un scop special.Cum ar fi Anti-furt usi glisante.

Întrebarea 5: ai alt motor cu alt parametru?

Răspuns 5: da, suntem o fabrica de motoare, vă rugăm să contactați cu noi.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Etichete: transport cu motor, 2a alimentare, worm gear micro motor, timp worm gear motor, jgy370, lift tatami, protector voltag, motor de curent continuu de alimentare, 220v ac motor, Motor AC.

Caracteristică 3
Cutie de viteze
Tip Worm Gear Motor
Tensiune(V)
Cuplu Cuplul De Sarcină
Construcții Magnet Permanent
Comutatie Perie
Utilizare Roboți, DIY, încuietori electronice, divertisment
Viteza(RPM)
Eficiența IE 1
Caracteristică 4
Numărul De Model JGY-370 seturi
Curent Continuu(A) Sarcină Nominală Curent
Proteja Caracteristică Complet Închise
Putere De Ieșire 3W
Caracteristică 1
Caracteristică 2
Certificare ce
Nume De Brand BRINGSMART

Scrie o recenzie

Produse similare