Distribuiti
JFLO 1 Metru 18x50mm Wire Cablu Purtător Trageți Lanțul de Transmisie Semi-Închis cu Deschidere în Interior Cu Sfârșitul Conectori Transport Gratuit
Pret
88.78lei -10 %
98.65lei
Disponibilitate In stoc

JFLO 18x50 Semi-Închis cu Deschidere în Interior tip inginerie nailon cablu de tractare cu sfârșitul Conectori cablu lanț de protecție drag chain lanț de tancuri

Implicit este de o lungime de 1 metru, cu conectori la ambele capete.Dacă aveți nevoie pentru a cumpara separat conector, faceți clic pe mine.

Utilizări și Caracteristici: 1) Adecvat pentru utilizarea într-o mișcare alternativă de ocazie, poate fi built-in cablu, tuburi, țevi,instalații sanitare, etc. joaca tracțiune și protecție. 2) Fiecare secțiune cablu de tractare poate deschide, ușor de instalare și întreținere.Exercițiu de zgomot redus, rezistent la uzura, mișcare de mare viteză. 3) cablu de tractare a fost utilizat pe scară largă în mașini-unelte CNC, echipamente electronice, piatra, utilaje, utilaje de sticlă, uși și ferestre utilaje, mașini de turnare prin injecție, roboți, excesul de greutate echipamente de transport, depozite automatizate.Plastic cablu de tractare structură: 1) cablu de tractare forma, cum ar fi rezervoare lanț, compus dintr-un număr mare de unități legături între rotește liber link-ul. 2) În aceeași serie de cablu de tractare de mare, în afara de mare, același teren, cablu de tractare in latime, raza de îndoire R poate avea o altă alegere. 3) Unitate de lanț în jurul lanțului placă și capacul superior și inferior compoziție, cablu de tractare poate deschide fiecare secțiune, ușor de asamblare și demontare fără threading, la cablu, tuburi, țevi, conducte, etc. în cablu de tractare după deschiderea capacului. 4) de Asemenea, disponibile separatoare, lanțul separate prin spațiu cum este necesar.În plus, puteți achiziționa t a conectorului aici.De a colabora pentru a cumpara mai ieftin.Cablu de tractare de selecție a parametrilor principali: În mare: Selectați built-in cablu, tuburi, țevi, conducte, etc. Ca unul dintre cele mai grosier înălțimea de referință,plus cel puțin 10% din înălțimea spațiului în cablu de tractare la fel de mare.Dacă se suprapun prin suprapunerea înălțimea efectivă ca înălțime de referință.Larg: Alege mai gros niște cabluri, tuburi, țevi, conducte de apă, cu diametrul său exterior și ca cablu de tractare larga de referință, și de ședere de cel puțin 10% din lățimea spațiului.Raze de îndoire R: alege built-in cablu, tuburi, țevi, conducte, etc. Raza maximă de încovoiere ca o valoare de referință, și a plecat mai mult de 10% din spațiu.Utilizați cablu de tractare lungime = R + 0.5 R + accident vascular cerebral / 2 După îndoire cablu de tractare înălțime totală = 2R + mare extern cablu de tractare locul principii: ar Trebui să plece de 15% din restul de spațiu pentru built-in cablu, tuburi, etc., se pot deplasa liber în direcție radială de la cablu de tractare nu produce tensiune.Diametru mai mare diferență între sârmă ar trebui să fie stabilite separat, în greutate de distribuție, dacă este necesar, să fie separate prin împărțirea foii.În mare viteză sau de înaltă frecvență funcționare, pentru a încerca să facă fire una de cealaltă, pe un nivel, nu face reciproc stivuite mai mult timp în cablu, țevi, tuburi, etc. este recomandat să utilizați separatoare.

Vom accepta metode de plată oferite de Unicornulalbastru.ro Escrow.

Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor Escrow.

1).TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2).Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3).Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4).Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5).SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6).Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 7).Noi, de obicei, nava cumpărătorul element la fel de CADOU de la o valoare mai mică, în scopul de a evita fiscală al cumpărătorului.Cu toate acestea, taxa este stabilită de către cumpărător în vamă nu de către noi, diferite țări pentru diferite rata de impozitare, așa că, dacă orice impozit atunci cumpărătorul ar trebui să-l înțeleagă. 8).Datorită cumpărător motiv, inclusiv -refuză să semneze pentru pachetul sau refuză să plătească taxa sau -cumpărător țară post de motiv și așa mai departe, cumpărătorul trebuie să înțeleagă tot pierd.Noi suntem responsabili pentru păstrarea mărfurilor plece din China fără probleme.Odată ce mărfurile părăsesc China atunci cumpărătorul va fi responsabil de toate responsabilitatea.

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 5 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, iar numarul po.

Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Unicornulalbastru.ro.SAU, puteți alege să.avea un înlocuitor.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Noi oferim 6-12 luni de garanție.Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare.Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.Produsele returnate după 15 zile de la livrare sunt eligibile doar pentru reparații.Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport maritim.Atunci când cumpără, înseamnă că cumpărătorul și-au dat acordul tacit pentru politica.Dacă mai multe detalii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom lucra cu tine pentru a ajunge la win-win.

Etichete: 1m cablu bltouch, cr10s pro bltouch cablu, bigtreetech bltouch cablu, cablu trageți lanțul fir purtător de nailon, trageți lanțul end, cablu lanț end, 35 lanț, cablu trageți lanțul de sârmă transport 20, cablu lanț deschis, cablu trageți lanțul fir purtător.

Numărul De Model Seria 18
Material Plastic
Nume De Brand ONEBSTR
Tip De Element Trusa De Mecanică/Piese De Hardware
Raza de îndoire R28/R38/R48/R75
Standard sau Non-standard STANDARD
Interior mare * lățime interioară 18x50mm
Joint-gaura teren A=35 mm , B=8mm
Exterior mare * exterior lățime 24x61mm
Teren 33.5 mm
Origine NC(de Origine)
Structura Semi-Închis Cu Deschidere În Interior
Asocierile de tip Tip D

Scrie o recenzie

Produse similare