Distribuiti
HD Profesionale Sticlă Optică Telefon Mobil Obiectiv 0,6 X 0.45 X Unghi Super Larg de 15X aparat de Fotografiat Macro Lentile pentru iPhone Android Lentes
Pret
40.22lei -25 %
53.64lei
Disponibilitate In stoc

Caracteristici Produs:

1. 0,6 x unghi foarte larg, oferindu-vă de 120 de grade super câmp larg de vedere. 2. 15x înaltă definiție obiectiv macro cu un close-up la distanță de 3-4cm. 3. Metal carcasa din aluminiu, importate acoperite lentilă de sticlă optică. 4. Prindere grosimea este de 2 cm, și de fixare a unui anti-alunecare, design. 5. 2-în-1 efect special de lentile set (unghi larg + macro). 6. 50mm lentile mare deschidere fără vignetare. 7. Atașat: de Înaltă calitate pachet de buzunar și de protecție a lentilei acoperă.

Descriere:

1. Acesta este un 2 in 1 tiny clip-on detasabila HD lentile pentru telefoane mobile și camere digitale. 2. Cu obiectiv macro, pot fi luate imagine a unui obiect minuscul în mod clar în detalii.Obiectiv cu unghi larg este potrivit pentru a lua imagine de intervale mari, cum ar fi grupul de oameni, clădiri și peisaj. 3. HD profesionale Lentile reduce sticlă flare & ghosting cauzate de reflexii.Top-grad construcție din aluminiu crește durabilitatea produsului. 4. Universal detasabila clemă de design, lucru pe cele mai multe tipuri de telefoane mobile care camera lor lentilele nu sunt mai mari decât 13mm diametru.Potrivit pentru cele mai multe telefoane mobile, ușor și convenabil de a opera.Se poate aplica pentru iPhone, HTC, Samsung, smart phone, iPad, Tablet PC sau oriunde vă puteți imagina.

NOTĂ:

1. Când utilizați Macro Lens, sugerează păstrarea 1-2cm distanta de la obiect să ia mai multe fotografii clare. 2. Obiectiv Macro și Obiectiv cu Unghi Larg sunt atașate împreună în timp ce le primesc. 3. Această listă este pentru lentile numai, telefonul mobil nu este inclus. 4. Lumina Blițului va fi blocat atunci când obiectivul este în uz.

Accesorii

Etichete: telefoane aparat de fotografiat lentilă, telefon portabil obiectiv, mare obiectiv cu unghi larg, macro ring, raynox dcr 250 obiectiv macro, telefon nokia, adaugă telefon lentile, sirui trepied, APEXEL, huawei mar lx1a.

Numărul De Model 0,6 x 15x telefon mobil obiectiv
Nume De Brand LS
Forma RUNDA
Origine NC(de Origine)
Telefon Tip Camera Unghi Larg De Len
Compatibil Marca Toshiba

Scrie o recenzie

Produse similare