Distribuiti
China Cușcă Net Ieftine 4-20 Gaura Plasă De Pescuit Pliere Portabil Hexagonale Plasă De Pește Aruncat Net Raci, Creveți Catcher Capcana Plasă De Pescuit
Pret
15.48lei -50 %
30.97lei
Disponibilitate In stoc

Descriere: 1. Acest produs foloseste o grosime suport de umbrele, durabil și nu este ușor de rugină.Acesta este realizat manual cu deosebita polietilenă de plasă.Există un crevete de admisie între fiecare două coaste.Mare spațiu extern și intern mic de design face mai ușor pentru a intra, dar pentru pește, creveți, crabi, etc., este dificil să intre în exterior. 2. Partea de jos a coliviei este proiectat cu o gaura de pescuit și momeală sac, și este echipat cu o înaltă rezistență cu fermoar pentru a îmbunătăți durabilitatea. 3. Atunci când se utilizează, trebuie doar să strângeți și fixați siruri de caractere.După utilizare, trebuie doar să apăsați butonul, acesta va automat ori, ușor pentru a stoca.Caracteristică: 1. Simplu și ușor de utilizat, nu necesita instalare. 2. Poate fi pliat într-dimensiuni mici, greutate redusa, usor de transportat. 3. Special concepute pentru prinderea anghilă, crab, creveți și homar.Pachet:

Coarda, momeala sac, luminos momeala margele

Etichete: languste capcana, pește capcana, racii net, pește de argint capcane, teren net, pește pentru, mâncare creveți, eel pește capcana, 4 20 ma generator, Minnow capcana.

Plastic Tip ABS
Numărul De Model 54156
Tip De Produs Plase De Pescuit
Certificare 126556
Nod De Tip Dublu
Lungime 90cm-100cm
Cu Lipire sau Nu Da
Grosime 0,2 mm
Retractabil sau Nu Da
Pozitionabila sau Nu Da
Stil Multifilament
Tip Drive-In Net
Dimensiunea Ochiurilor De Plasă Ochiuri Mici

Scrie o recenzie

Produse similare