Distribuiti
Caseta Distribuitor Stilou Titularul Birou Ordonat Recipient cu Bandă Adezivă de Birou Acasă Creion Oală de Papetărie Container de Depozitare
Pret
19.49lei -16 %
23.21lei
Disponibilitate In stoc

Puncte:

1、Casetă Forma: ca o Formă de casetă, stilou titularul are retro si stilul distins.

2、Ușor de înlocuit: Cu scaun de plastic și o rolă de bandă adezivă, hârtie adezivă este ușor de a înlocui după utilizare.

3、Largă de Cazare: este un suport pentru pix si caseta titular, care poate deține o mulțime de pixuri și păstrează masa din încurc.

4、Vintage Casete: caseta forma este de epocă, care este plin de memorie și istorie.

5、Murdar de Evitare: Desktop papetărie container de depozitare pot evita murdar desktop.

Caietul de sarcini:

Nume: Vintage Bandă Recipient Suport Stilou

Produs material: ABS și oțel inoxidabil

Dimensiune produs: despre 17*5*11.5 CM/6.69*1.97*4.53 în

Dimensiune ambalare: despre 17*6.5*11.5 CM/6.69*2.56*4.53 în

Greutatea netă: aproximativ 280g

Lista De Ambalare:

Retro Bandă și Suport pentru Pix * 1

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

Etichete: biroul de acasa accesorii drăguț, runda containere de depozitare, suport stilou, birou, offic masa, jankng bețigașele, depozit de papetarie, titular creion, oamenii biroul gadget-uri, tin container de depozitare.

Material Plastic

Scrie o recenzie

Produse similare