Distribuiti
4 Butoane Modificate Cheie de la Distanță Caz Pentru kia CERATO/Noul Sorento/Carens Înlocuibile Auto Flip Pliere capac Cheie Fob netăiat Lama
Pret
17.14lei -14 %
20.15lei
Disponibilitate In stoc

Cheie embrion: da (netăiate) (Înainte de a cumpăra, vă rugăm să respectați dacă cheia embrionul este la fel ca originalul cheie embrion) lama:da, Butoane:4 Butoane Stare: 100% de Brand Nou Culoare: Ca imagine arată Cheie Blank: Da Transponder Chip: Nu Electronics/Baterie: Nu Greutate: 48g Logo:Nu Pachetul Include: 1 X Cheie Shell Montarea: Pentru Kia Cerato Si altele...Important Notă: 1.Acest articol nu este o telecomandă,este doar o cheie de la distanță shell caz de înlocuire. 2.NU există nici interior (de la distanță/electronice/transponder) unitate de interior. 3.Vă rugăm să verificați cheia ta arata la fel ca cea din produsul nostru imaginea de mai sus înainte de a cumpăra. 4.Ia lama taie de lăcătuș locale/dealer sau schimb lama cu originalul. 5.Pentru că, de mână, de măsurare, de 1-2 mm/inch abatere de la dimensiune este un lucru comun, vă rugăm să verificați dimensiunea cu atenție înainte de a cumpăra.

Etichete: kia rondo carens led, KIA, fin kia cerato, 2013 kia sorento, hp g72, cheie auto kia, cheie briceag, kia chul cheie, cheie kia carens 3, hyundai i20 spoiler.

R/C Funcție fără
Altă Parte Numărul Pentru kia CERATO cheie
Nume De Brand hanzsy
Personalizare No
Buton 4 Butoane
Schimb Numărul Parte Modificat cheie shell pentru Kia
Se potrivesc Pentru Kia CERATO
lama Uncut Lama
Tip De Material ABS
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea China
Numarul Parte Pentru kia cheie

Scrie o recenzie

Produse similare