Distribuiti
54 Cm Poliester Arma de Vânătoare Sac de Pușcă Sac de Depozitare Rezistent la Praf-dovada Capac de Protecție Cordon Accesorii de Vânătoare
Pret
17.14lei -30 %
24.49lei
Disponibilitate In stoc

Puncte:

1、Una Dimensiune: Dispunând de o extra-larg, design flexibil, acest capac este sigur pentru a se potrivi ,și alte accesorii tactice până la aproximativ 54 de centimetri în lungime.Mai larg și mai flexibil decât cele mai multe alte pistol șosete pe piață.

2、Final de Protecție: Aceste șosete sunt realizate din silicon tratat de poliester, care ține umezeala departe de arma, reducând astfel ruginirea și coroziunea.

3、Cordon de Închidere: Cu cordon de închidere de șosete ține armele în condiții de siguranță de la murdărie și zgârieturi.

4、Compact de Depozitare: Cu stilul elegant, aceste pușcă șosete poate fi ușor stocate în saci, lăzi, compartiment, și chiar și în buzunare, astfel încât să puteți folosi oriunde, oricând.

Caietul de sarcini:

Nume: Sac De Depozitare

Material: poliester

Caracteristică: praf-dovada capac de protecție pentru exterior vânătoare sac de depozitare

Dimensiuni:

Lungime: aproximativ 140cm (54 cm)

Lățime: aproximativ 10cm/3.94 în

Dimensiune ambalare: 20*30*10 cm/7.87*11.81*3.94 în

Lista De Ambalare:

1*Sac De Depozitare

Etichete: pistol husă, plutitoare arma sac, luneta arma, kuiu saci de vânătoare, bipod pentru, blazer umăr, c produse de vânătoare, monopod pușcă stoc, gun metal pistol, mosin nagant.

Material Alte
Numărul De Model jacheta de praf
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare