Distribuiti
Universal Modernizate 2.5"inch 64mm Piese Auto V-banda de prindere kit de Turbo, țevi de Eșapament Turbo Burlan de Evacuare Clemă V trupa
Pret
22.67lei
Disponibilitate In stoc

Universal Modernizate 2.5"inch 64mm Piese Auto V-banda de prindere kit de Turbo, țevi de Eșapament Turbo Burlan de Evacuare Clemă V trupa v-banda clema pentru a se potrivi toate sistemul de evacuare.Aceste oțel inoxidabil 304 V-banda de prindere flanșă sunt concepute pentru sudură la conducte și de prindere evacuare componente împreună, și, împreună cu ușoare din oțel flanșe.Pachet:două flanșe și unul v-banda de prindere.

Notă: -Vom oferi imagini clare, măsurători, acolo unde este posibil.Vă rugăm să verificați cât mai mult posibil pentru a asigurați-vă că elementul este cea de care ai nevoie. -Toate dimensiunile sunt măsurate de mână, vă Rugăm să permiteți-0.5-1 cm diferenta din cauza manuală de măsurare.(1 inch=2,54 cm). -Nu Există Instrucțiuni Incluse În Acest Kit.Instalare Profesională Este Foarte Recomandat!

Etichete: cb600f de evacuare, aluminiu mâner unic 90, coș instrument, cbr 600 f4i coada, clemă rapidă, clemă pentru, cb evacuare, țeavă de eșapament, 2 inch de evacuare, banda de prindere instrument.

Element De Lungime 00inch
Tip De Element Supape Și Piese De Schimb
Extern De Certificare De Testare ISO9000
Articol Diametru 00inch
Tip De Material 304 din oțel inoxidabil
Caracteristici Speciale Universal
Nr. de Cilindri 1 Cilindru
Țara/Regiunea de Fabricație
Aplicație
Înălțime Element 00inch
Nume De Brand Tosport curse
Lățime Produs 00inch
Numele Modelului TU-VKG25
Deplasare 00
An TOATE
Articol Greutate 0.6kg

Scrie o recenzie

Produse similare