Distribuiti
Port Dual USB Încărcător de Priza de Putere Priza de 2.1 A & 2.1 cu Un Voltmetru LED pentru Masina Barca Marine Motocicleta Mobile (Verde)
Pret
71.19lei
Disponibilitate In stoc

Descriere Produs

Universal Dual USB Încărcător de Priză 2.1 A & 2.1 cu Un Voltmetru LED (Verde)

Caietul de sarcini : Rating Tensiune: 12-24V

Ieșire USB: 5V / 4.2 a

Interfata: două porturi USB

Material: Cupru + Plastic ABS

Voltmetru Dimensiune: 2.1" x 1.4" x 1"

Suport Dimensiune: 2.4" x 1.7"

Temperatura de operare: -40 la 70℃

Pachetul Inclus : 1 x Dual USB Voltmetru

2 x Terminale Izolate

Vă rugăm să Rețineți : în ceea ce Privește fiecare port usb 2.1 A, aceasta a însemnat maxi amperi fiecare port usb 2,1 A, dacă dispozitivul dvs. nu are nici 2.1 sine, utilizați ampermetru putut testa 2.1 A. și puteți utiliza aparatul are 2.1 sine, de exemplu: puteți folosi ipad-ul pentru a testa, se poate dovedi fiecare port usb este de 2.1 A.

Încărcare Rapidă și Largă de Compatibilitate se Potriveste pentru Masina, Barca, Marin, ATV, RV, Motociclete și alte 12-24V de Vehicule.Compatibilitate mai mare: Utilizare pentru telefoanele mobile, Tablete, GPS, camere digitale, Pda-uri și alte accesorii USB.Încărcați dispozitivele rapid și în condiții de siguranță.

Monitor de Tensiune în timp Real

Monitorizarea în Timp Real Voltmetru: Combinate cu două interfețe USB și LED digital display voltmetru într-un combo.Cu built-in inteligenta tensiune monitor, 2-în-1 de voltmetru este în măsură să demonstreze o precizie de tensiune de valoare la orice moment în timp ce sunteți de conducere, ajutându-vă pentru a observa cu ușurință bateriei în stare de funcționare.

Protectie La Supraincarcare Protectie La Supratensiune Supracurent Protecție La Suprasarcină Protecție La Supraîncălzire Protecție Subtensiune De Protecție A Scurtcircuita Protecție

Măiestrie rafinat și de Protecție a Mediului : PA66 protecția mediului ignifug material rezistent la Apă-dovada design anti-knock anti-arunca

Ușor de instalare : Generale dimensiune de montare adecvat pentru orice vehicule

Garantia este de UN AN de la data expedierii.Fiecare produs este testat cu atenție înainte de expediere.

Ca instalarea are nevoie de un grad de DIY cunoștințe, noi recomandăm ca toate elementele sunt instalate de profesioniști.Noi nu suntem responsabili pentru elementele care au fost deteriorate în timpul instalării de către non-profesioniști, dar ne poate oferi sprijin.

Dacă aveți orice problemă tehnică în timpul instalării sau utilizării, vă rugăm să ne e-mail, cea mai mare problema este doar necorespunzătoare și a înțeles cum să folosească.

1. Ne-am angajat pentru a oferi cele mai bune servicii posibile.Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția,

vă rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore și o vom ajuta cu o soluție promptă.Ne-ar place pentru a soluționa orice problemă într-un mod prietenos.

2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

3. Vrem să vă asigurați că sunteți mulțumit cu punctul nostru.Dacă pentru orice motiv nu doresc să se întoarcă elementul, să ne contactați în termen de 7 zile de la livrare

data și vom face schimb sau de restituire pentru tine.

Numai neutilizate, nedeteriorate și starea inițială element poate fi calificat pentru o revenire.Cumpărătorul este responsabil pentru a reveni taxa de transport.

4. Pentru orice produs,vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.

Etichete: motocicleta de la usb, bubm husă, voltmetru auto 12v usb, geanta bubm, renegade 12v usb, moto usb, geanta wd, voltmetru 50 v usb, dvbt 12v usb, 5v motocicleta.

Nume De Brand Flyastar
Afară De Putere 0.18 W
Articol Greutate 0.25kg
Tip De Material ABS Materiale Ignifuge
Numele Modelului MI-USB23-GN
Caracteristici Speciale USB
Element Dimensiune 2.7 x 1.3 x 2.1 cm
Tensiune 5V
Interfață USB2.0
Tip De Element Cabluri, Adaptoare & Prize

Scrie o recenzie

Produse similare