Distribuiti
Oală De Turnare Mucegai Beton Mulaj Lut Ceramică Artizanat 3 Gauri Floare De Cactus Beton, Matrite De Silicon Cupa Mucegai Consumabile
Pret
11.73lei -35 %
18.05lei
Disponibilitate In stoc

Dacă Vă Place Acest Articol,Vă Rugăm Să Adăugați-L La Dumneavoastră "Lista De Dorinte",Dacă Vă Place Magazinul Nostru,Vă Rugăm Să Adăugați-L La "Magazin Listă".Noi Oferim Comandă Mare Reducere Mare ,Dacă Aveți Orice Întrebare,vă Rugăm să Ne Contactați, vă Mulțumesc foarte mult!!!

Descriere:

Material:Silicon

Culoare:Ca imagine

Dimensiuni:22*9.2*4.7 cm

Net Greutate:0.09 kg

Nume Produs:Ceașcă De Silicon Mucegai

Pachetul De Conținut:Mucegai*1

Domeniul de aplicare:de a face containere, cum ar fi de gheață cești și cupe

Interval de temperatură: -40 ° C - 230 ° ° C

Caracteristici:

1. Ușor de demould.Durabil și ușor de utilizat.

2. Mucegaiul poate fi folosit ca un ciment, gips, beton, ipsos, săpun, polter rășină de turnare instrument.

3. Dacă doriți pentru a face un ghiveci de flori, utilizarea de ciment sau beton.Dacă ați face o bancă pen proces, ciment, argila, ipsos, și rășină poate fi folosit.

4.Face cocktailuri creative fotografii și de specialitate deserturi cu acest silicon congelate pahar de mucegai tava

5.Construit din silicon de calitate alimentară, aceasta tava de gheață va lăsa gheață matrite inodor și fără impurități.

6.Nu mai spart cuburi de gheata din plastic rigid tăvi de gheață ... asta tăvi' din cauciuc siliconic flexibil de proiectare iese tot cuburi de gheata cu usurinta.

7.În afară de a fi capabil să facă congelate pahare și gelatină deserturi, aceasta tava de gheață poate fi, de asemenea, folosite ca forme pentru inghetata, suc de fructe și alte tratează congelate..

8.Silicon de construcție înseamnă că acest tava de gheață este robust, durabil și de încredere pentru utilizări multiple.

Dimensiunea Diagramă:

Dimensiuni:22*9.2*4.7 cm

Pachetul include: de Mucegai*1

Notă:

Dimensiunea de măsurare manual ar putea fi o eroare, aceasta este în intervalul de ±1 cm, dimensiunea reală este supusă obiectului real.

Datorită diferite de iluminare și de condițiile de fotografiere, culoarea din imagine pot sa difere de produsul real.Vă rugăm să consultați produsul real.

'

36210 Face casa ta plină de căldură

Etichete: flori de mucegai silicon, modelul de lut, africa suculente, mouse-ul silicon matrite, bombat matrite de silicon, ghiveci de lut, mucegai, silicon molde beton, beton mucegai, Mucegai.

Numărul De Model ghiveci de flori de mucegai
Material Silicon

Scrie o recenzie

Produse similare