Distribuiti
RC OZN-uri care Zboară Spinner Drone de Inducție Drone Inteligente Teledetecție Interacțiune USB de Încărcare de Control de Mână Avioane de Jucărie Cadou de Crăciun
Pret
55.29lei -48 %
106.33lei
Disponibilitate In stoc

Descriere:

1:senzorului de inducție este în partea de jos și în jurul valorii de ea, poate de sensibil pentru a detecta obiectele din apropiere și este programat se mută departe de ei.

2:elice fost închise de flexibil plasă de barieră, nu atinge nevoie, pentru a proteja ochii copiilor și pielea de daune.Nu este nevoie de a cumpăra o baterie, aceasta jucarii zburatoare este USB pentru încărcare în siguranță pentru distracție fără sfârșit.

3:Porniți comutatorul, lumini cu Led-uri face să strălucească în cerul de noapte.OZN zboară mingea de așteptare pentru a zbura până când ușor-l arunce în aer pentru a asigura siguranța.

4:Acest zbor OZN adoptes flexibil material ABS pentru a îmbunătăți resistantance de crashing, Concepute pentru sensibil la mișcare, lasă obstacol înainte de crashing de la ea.

5:pentru a Juca solo sau multiplica distractiv de a trece cu mâna între familie și prieteni.

Caietul de sarcini:

Stare: 100% De Brand Nou

Material: ABS, electronic companents

Culoare: Roz/Alb/Albastru

Metoda de încărcare: USB de încărcare

Timp de încărcare: 30 minute

Timp de zbor: aproximativ 5-8 minute

Metoda de Control: senzor Infraroșu

Distanta de detectare: Aeronave periferie 5-10 cm

Vârstele recomandate 3+ ani

Pachetul Inclus:

1x Aeronave

1x Cablu USB

1x Instrucțiuni

Etichete: foi de metal spinner, mâna spinner, camion rc, acasă inteligent, se frământa spinner, quadcopt, ozn, figet spiner, drona profesionala, degetul spiner.

Material Plastic
Intervalul De Vârstă 12-15 Ani
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand NoEnName_Null
Certificare CE

Scrie o recenzie

Produse similare