Distribuiti
80W Unghii Aspirator Două Într-O Terapie cu Lumină Mașină de Lumină Led Uscare Rapidă Mașină de Unghii Nail Dryer Manichiura Lampa
Pret
161.87lei -27 %
224.80lei
Disponibilitate In stoc

80W Unghii Aspirator Două Într-O Terapie cu Lumină Mașină de Lumină Led Uscare Rapidă Mașină de Unghii Nail Dryer Manichiura Lampa

Caracteristici:

are o zonă de evacuare mare și de înaltă eficiență de lucru.

Spațiu mare poate usca 2 mâini în același timp, în mod automat sensul mâna pentru a intra lumina; lumina vine de afară.

Dual sursă de lumină LEDS80W putere, ultra-lumină de sticlă, rapid timp de uscare.

1.Adaptor de conectare.

2. După pornirea aparatului, puteți seta timpul de lucru și butonul de masina din timp în timp.

3. Butonul de sincronizare este de 10 secunde, 30 secunde, 60 secunde, 99 de secunde.

4. Nu utilizați timp butonul de setare, pune-ți mâna în mașină, senzor infraroșu va porni automat aparatul, timpul maxim de lucru este de 120s.

5. Implicit alimentare este normal de alimentare.Apăsați tasta S pentru 99 de secunde pentru aproximativ 2 secunde, alimentarea cu energie electrică va fi dublat sau anulat de două ori (sursa de alimentare este complet dublat în 10 secunde. 30 de secunde, 60 de secunde, timpul de lucru este de infraroșu).Apăsați 99 de secunde (aproximativ 0,5) Al doilea este un mod nedureros și puterea de ieșire este incrementat automat.

6. Pe ecran se afișează corespunzător timpul de sincronizare, utilizarea s, 10 s, 30 s s, 60 s buton pentru a sincroniza, de afișare de timp numărătoarea inversă.Atunci când S este sincronizat cu senzor infraroșu folosind 99s buton, ecranul va afișa ora în sensul acelor de ceasornic.

Descriere:

Cu ventilator de mare putere, are o puternică aspirație și fără praf.Cele cameră cu două paturi ventilator are o zonă de evacuare mare și de înaltă eficiență de lucru.

Caietul de sarcini:

Dimensiune:299x288x95mm

Pachetul Inclus:

1*uscător de Unghii

Note:

1. Deoarece dimensiunea de mai sus este măsurată de mână, dimensiunea reală element ar putea fi ușor diferite de la dimensiunea de mai sus.

2. Datorită efectelor de iluminare, setările monitorului, etc.Ar putea fi o mică diferență în tonul de culoare al imaginilor și elementul real

Etichete: lampa uv set hnm, ceratosaurus, pyoca unghii aspirator, aer unghii uscătoare, unghii polygel, led fototerapie, cryolipolysis terapia shockwave, set de unghii false, polygel, trist terapie cu lumină lampă.

Nume De Brand Aichun
Dimensiune 299x288x95mm
Numărul De Model uscător de unghii
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Set & Kit

Scrie o recenzie

Produse similare