Distribuiti
Imprimarea de Etichete de Textil Etichete Personalizate de Țesătură Tag-uri, Tag-uri Personalizate,, Tesatura Tag-uri, Etichete pentru Haine, Țesături ecuson (MD1147)
Pret
53.68lei
Disponibilitate In stoc

♥ Personalizate din Bumbac Panglică Eticheta ♥ ♥♥♥ dimensiunea totală a etichetei în imaginea principală: 25 mm x (50 mm + 20 mm) dimensiunea Totală a label = banda de Bumbac latime x (dimensiunea de proiectare + cusut dimensiune) ♥♥♥ Aceste haine personalizate etichete imprimate pe bumbac centura, sunt moale , dar destul de robust;ei nu se estompeze sau fray departe și pot fi spălate la mașină și uscate,100% bumbac organic, ele sunt conforme cu CPSIA și perfect pentru îmbrăcăminte pentru copii. ♥♥♥ În timpul checkout vă rugăm să precizați: 1. lasa numele pe care doriți să imprimați sau orice text în secțiunea "Observații"; Dacă aveți o imagine, aveți posibilitatea să atașați-l la o conversație 2. Selectați numărul de fontul pe care doriți (ultima fotografie),sau nu selectați (utilizați fontul arată în fotografia principală) Vom efectua etichetă design bazat pe informațiile pe care le oferi.Și vă va cere să confirmați că acest design este ceea ce doriți în cele din urmă.

Etichete: personalizate private label, principalele eticheta haine, eticheta din piele, personalizat tesatura eticheta, borcan cu eticheta, Etichetă personalizată, eticheta, etichetă de inima, Rochie Tesatura, tesatura eticheta.

Lățime 2.5cm
Tip De Produs Îmbrăcăminte Etichete
Numărul De Model MD
Tip de en-Gros Da(>50 Buc)
Material Pânză
Utilizarea Saci
Nume De Brand BROHAMA
Caracteristică lavabil
Technics TIPĂRITE
Eticheta De Tip Principalele Lables

Scrie o recenzie

Produse similare