Distribuiti
PK-EOSR Inel Adaptor pentru Pentax PK Obiectiv canon EOSR RP EOS.R RF muntele aparat full frame
Pret
68.13lei
Disponibilitate In stoc

Caracteristici:

Culoare: negru

Material: Aliaj De Aluminiu

Deși obiectivul se va potrivi fizic, diafragmă automată (AE metering), sau alte auto funcții nu sunt reținute folosind acest adaptor.

Ambele aparat de fotografiat și lentile-laterală a adaptorului sunt realizate din alamă, prelucrate cu precizie și placat cu crom

Potrivire exactă și conexiune solida - obiectiv de a nu juca, gap sau wiggling atunci când este montat pe adaptor și nu sunt necesare ajustări pentru a se potrivi dvs. de lentile.

Proiectat pentru a ajunge la infinit focalizare în timp ce menținerea corectă de înregistrare distanța necesară pentru a sprijini CRC lentile sau lentile cu elemente plutitoare.

Satin finisaj de suprafață.

Costum pentru:

Pentru Pentax PK Obiectiv

Pentru Can0n EOSR RF-Muntele-camera Full-frame

Notă:

Porniți 'trage fără obiectiv să utilizați MF lentile cu adaptoare.

Dacă aparatul de fotografiat este indicat "obiectivul nu este instalat în mod corespunzător", vă rugăm să modificați camera meniul de setări.De obicei, numit eliberați declanșatorul obiectivul nu este instalat", puteți modifica setările pentru a permite.În mod specific se referă la camera manua

Ce este în cutie:

1 X inel adaptor Obiectiv

(Nu inclusiv aparat de fotografiat și lentile)

Etichete: canon r, canon eos r, canon rf, canon t3i, canon sl3, eos r, eos pk, canon eos m50, adaptor eos r, canon eos rp caz.

Numărul De Model PK-EOSR
Compatibil Marca Canon
Nume De Brand m1zeng
Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare