Distribuiti
Dandkey 10X 5 Butoane Pentru Dodge Chrysler Jeep cu Telecomanda Cheie Auto Shell Introduce Netăiat Lama de Intrare fără cheie Fob Cheie Acoperi Caz
Pret
123.67lei -15 %
145.52lei
Disponibilitate In stoc

Introduceri: Nou

Culoare: Ca imagine spectacol

Butoane:5buttons

Caracteristici:

Cheie Lama: Da (Netăiate)

Transponder Chip: NU

Electronice/Baterii: NU

Lama Dimensiune:48mm x 10mm

Non OEM,Asigurați-vă că la fel cu cheia originala

Pachetul Inclus:10 X Netăiat Cheie Inteligentă Coajă se potrivesc pentru Chrysler(vine fara chips-uri)

Element sunt expediate în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata integrală este stabilit.Dacă nu puteți obține elementele în timp,vă rugăm să contactați-ne în primul rând,vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând.Va vom raspunde e-mail în termen de 48 de ore în mod normal.uneori, avem o mică întârziere din cauza week-end sau de vacanță.Dacă nu puteți obține noastre de e-mail după 48 de ore,vă rugăm să verificați spam-ul sau contactati-ne cu alte mail.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și proiectul dumneavoastră.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Unicornulalbastru.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: violet portocaliu dungi, violet lumina de neon auto, notebook-uri de hârtie maro, violet perna f, samsung 3 caz tigri, violet ombre peruca albastru, violet, bujor arta de perete, model mov portocaliu, potențiometru 10 3296.

Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea Alte
Schimb Numărul Parte Pentru A Se Eschiva
Tip De Material ABS
Personalizare No
Nume De Brand Dandkey
Altă Parte Numărul Pentru A Se Eschiva
R/C Funcție fără
Numarul Parte Pentru A Se Eschiva

Scrie o recenzie

Produse similare