Distribuiti
ARTCISE GB44 Panoramice de Trepied Cap de Minge Scăzut Profil Cap Trepied Ballhead pentru Camera Dublă U Notch de Amortizare Reglaj Fin 44mm Mingea
Pret
379.98lei -51 %
775.48lei
Disponibilitate In stoc

Avantaje și Caracteristici: 【Inferioară Centrul de Gravitate Structura】Această serie de capul mingea este proiectat pentru a fi mai compact.Acesta are un centru de greutate mai jos, crește eficiența de lucru și îmbunătățește capacitatea portantă. 【Dublu Panoramic Structura】Există două tigăi pe acest cap de minge, mai sus și mai jos mingea, ambele dintre ele pot ajuta camera se rotesc în 360 de grade și să ia fotografii panoramice mai liber. 【Excelent de Fabricație】Toate părțile principale ale acestui cap de minge sunt realizate prin intermediul de mare precizie CNC și Oxidare Anodică tehnologie, ceea ce face suprafata mult mai frumoasa si culoarea mai bine distribuite și rafinat, refuzând să se estompeze. 【Amortizare Reglaj Fin】amortizare de principal buton rotativ poate fi reglat prin rotirea fine tuning butonul de lângă principalele buton, puteți obține cele mai potrivite de operare simti singur. 【Aplicarea pe scară largă】eliberare Rapidă placă de Arca-Swiss caietul de sarcini poate fi folosit pe cele mai multe alte mingea capete.Standard de 1/4 inch șurub pe quick release plate este potrivit pentru camere DSLR si camere video, 3/8 inch șurub cu filet pe jos este pentru conectarea cu trepied, monopied, slider și alte standuri.Lista de ambalare: corpul Principal al GB44 cap de minge × 1, eliberare rapidă placă × 1.

Etichete: innorel trepied, 1050 ti, canon umăr, carbon fibre trepied, cap de minge trepied, camera de trepied cap de minge aoka, pan tilt automat motorizat, induro cap trepied, bexin trepied, cap trepied.

Sarcina 25kg
Diametru Minge 44mm
Material Aluminiu
Greutate Netă 570
Pachet Da
Numărul De Model GB44
Nume De Brand ARTCISE

Scrie o recenzie

Produse similare