Distribuiti
Realist Vibrator Multispeed Penisului Penis artificial ventuza Adult Jucărie de Sex Feminin sex Femei jucărie de sex Feminin masturbari penis artificial сексигрушки
Pret
20.23lei -31 %
29.73lei
Disponibilitate In stoc

Realist Vibrator Multispeed Penisului Penis Artificial Ventuza Adult Jucărie De Sex Feminin Femei

Caracteristică :

Material de Calitate medicală, în condiții de Siguranță și Prietenos cu Pielea clitoridian masaj mini-Vibrator femei este fabricat din material de calitate medicală, 100% potrivite pentru organismul uman, fără miros și simt ca pielea real.

Ușor de Utilizat și Curat & Vibratorul Clitoridian pentru femei ,pot fi folosite în același timp pentru a stimula punctul G, clitorisul și pentru a maximiza plăcerea dumneavoastră, indiferent de ce stare de spirit ești în!

100% rezistent la apă & Super-puternic evazate ventuza pentru pace a mintii în timpul pasionat de a juca,Pronunțată de cap și a ridicat vene oferta uimitoare de stimulare

Clitoridiana Ultra-moale, rezistent la apa de Mare-Penis artificial , pentru Vaginala G-loc de joaca Moale cu ventuza, Adult Toy Hands-free pentru Femei Sex Vibe( Realist)

Privat de Ambalare & de Garanție post-Vânzare de Vibrațiile noastre realiste Vibrator Discret de ambalare asigura intimitatea ta problema.

100% rezistent la apa - Mult mai distractiv în duș și ușor de curățat.

Realizate din material de calitate medicală - în condiții de Siguranță și buna viberate jucărie.

Caietul de sarcini:

Culoare: Kaki

Principalul Material: PVC

Greutate: aproximativ 252 grame

Insertible lungime: 6.50 cm/16.5 cm

Diametru: 1.41 cm/3.6 cm

Lungime totală: 7.67 cm/19,5 centimetri

Utilizarea de produse electrice necesită două baterii No. 5 (ambalajul produsului nu conține baterii)

Dimensiunile sunt măsurate de mână.Ca urmare a diferitelor instrumente de măsurare și metode de, nu va fi de 2 mm de eroare.

Fotografia de mărfuri, obiecte și corectura de culoare de specialitate sunt foarte aproape de cele reale tigla, deoarece contrastul culorilor și temperatura de culoare a ecranului de computer sunt diferite.

Pachetul De Conținut:

1 x masaj corporal

1 x control de la Distanță

Etichete: erotic ventuza penis artificial, penis artificial, al meu jucării sexuale, jucărie sexuală, ons adult, vibrat, sex, penis, vibrator realist, realiste realiste dildo-uri.

Numărul De Model 1
Origine NC(de Origine)
Dimensiune 6.50 inches
Material PVC

Scrie o recenzie

Produse similare