Distribuiti
ATAUDIO Hifi Putere Cablu Hi-end 6N OFC Cablu Alimentare Cu Priza de Putere Europeană
Pret
139.74lei -27 %
194.08lei
Disponibilitate In stoc

ATAUDIO 6N OFC Hifi Cablu de Alimentare Cu Conexiune Europene

1. Cablul de alimentare trebuie 6N conductor OFC placat cu argint cupru sheilding , face curent și tensiune de echipamente va fi mai stabil , mai sigur , basini de impedanță și de a reduce curentul de atenuare , principalele sale reduce distorsiunea și pierdere de sunet ,pentru a păstra dispozitiv muzical de performanță .

2.Cablul de Alimentare cu verde izolatie din PVC au proprietăți excelente de izolare și poate să reziste mare temperreture , aceasta face mediul mai sigure .

3. Acest lucru de înaltă calitate, AC cablu de alimentare se ocupă de curent mare și reduce în mod eficient zgomotul de întregul sistem cu largă dinamica, îmbunătățit ritmul și câștigurile globale dincolo de așteptări.Este un meci perfect pentru filtru de putere, placă turnantă, amplificator, CD player, DAC și orice Hi Fi componente.

4.Cablu diametru: 16mm material Cablu: Super Cupru Pur Multi Conductor Cablu de Alimentare Conectați: ATAUDIO EUR standard plug-Plug B: ATAUDIO IEC conector Caietul de sarcini: 125V, 15A Max de Intrare : Continut Pachet: 1 x cablu de alimentare cu EUR plug

Etichete: furutech cablu marea britanie, priza schuko, hi end speaker, audiocrast cablu, mcintosh 2328 xlr, cablu de alimentare viborg, 1 2 cablu audio, difuzor cabl, date cablu de alimentare, cablu krell.

Cerere Amplificator
Gen Masculin-Feminin
Diametru Exterior 16mm
Nume De Brand ATAUDIO
Caracteristică NICI unul
Tip HiFi cablu de alimentare
Pachet Da
Un Conector jack
Conector B jack
Ambalare Polybag
Protectie Combinație
Numărul De Model Cavalerul Negru

Scrie o recenzie

Produse similare