Distribuiti
PCIe Riser Cablu, Alb 3.0 x16 PCI Express Riser Extender, Flexibil, de Mare Viteză PUG Coloană de Cablu pentru ITX Șasiu Caz (18.5 cm)
Pret
60.82lei -4 %
64.00lei
Disponibilitate In stoc

PCIe Riser Cablu, 3.0 x16 PCI Express Riser Extender, Flexibil, de Mare Viteză PUG Coloană de Cablu pentru ITX Șasiu Caz (18.5 cm)

Nume produs: PCIe x16 la x16 cablu de extensie

Viteza de Transfer: PCIe3.0 x16 viteză maximă, 128G/bps (Max.)

Lungime cablu: 5 ~ 100 cm, lungimea poate fi personalizat,

Aplicație: PCIe x16 placa video cu PCIe x16 slot pentru cablu de extensie

Potrivit placa grafica:

GTX1080ti High-end grafică CĂRȚI, fireprow7100, radeon RX580, VEGA64, prowx5100, quadroK1200 profesionale de grafică de carte, suport pentru PCIe CARDURI de după anul 2015.

Repere:

1. Sârmă avantaje: folosind brevetul German importate de sârmă, folosind Loturi conectori care importate din Taiwan, de înaltă frecvență suport PCIe 3.0 X16 8G/bps stabilă de transfer.

2.Lungime cablu: de la 10 cm la 100 cm poate fi personalizat, sârmă noastră are o impedanță scăzută, cablul de mai jos 60cm poate fi stabil la PCIe3.0 viteza maxima de scriere și citire.

3.Semnalul diferențial fără gaură de design, nu există nici o problemă de atenuare a semnalului de interferență într-un parazitare capacitate și inductanță parazită, nu va fi nici mai mult CAF micro scurt-circuit, televiziune prin cablu este durabilitate.

4.PCB utilizarea de înaltă frecvență scăzută rezistență din materiale de înaltă calitate, PCB folosind de înaltă TG bord, cupru grosime îngroșa să 1oz, degetul aur placare cu aur, Bune conductoare de performanță, poate reduce oxida mai mare impedanță cauzate de accident albastru ecran.

Notificare:

1. Tu trebuie să identifice direcția atunci când vă conectați acest cablu.Nu inversă a introduce și îndoiți, pentru a preveni arderea echipamente.

2. Toate tipurile de plăci de bază și echipamente condiție, cum ar fi semnalul capacitatea de conducere este diferită, rezultatele din testul nostru nu garantează că acesta este la fel ca rezultatele testelor.Trebuie să știi că, atâta timp cât utilizați un cablu de extensie, semnalul va fi o pierdere.Cumpărătorul care necesită perfect, vă rugăm să nu cumpere.

3. Placă grafică sau placa de baza este un echipament electronic care va crește în timp și oxidativ în îmbătrânire.Acesta va deveni mai instabil dacă conectați un cablu de extensie.Nu are suport pentru echipamentul vechi.Dispozitivul, care este mai mult de patru ani, vă rugăm să nu cumpere.

4. Doar folosi pentru testarea produsului, Dacă în alte scopuri sau nu au DIY capacitatea, vă rugăm să nu cumpere.

5. Acceptă numai un decalaj M-cheia NVMe SSD, nu suport două goluri BM-cheie SATA SSD.

Lungimea firului de instrucțiuni:

Noastre lungimea firului se referă la visual sârmă parte, nu include PCB și conector.

Următoarele modele de 10cm, se referă la partea de jos dimensiune.

Etichete: caz itx, pci express x1, pcie riser, deschide micro atx caz, sd pci e, dell pcie riser, mini pcie, pci riser, timp pcie cablu, itx.

Produse De Stare Stoc
Nume De Brand CY
Pachet No
Tip PCI-E Coloană
Numărul De Model 16AB-RB
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare