Distribuiti
25cm Crescut de pluș Teddy a Crescut Urs cu Cutie de Lux Urs de Trandafiri Artificiale Flori de Valentine Ziua mamei Cadou Elemente Picătură de Transport maritim
Pret
33.98lei
Disponibilitate In stoc

Caietul de sarcini

Cantitate : 1 x Crescut Teddy Bear Culoare : Mai Multe Material : Polistiren Greutate :12.6 oz

CUNOSC NOSTRU A CRESCUT DE URS

Lucrate manual, folosind mai mult de 500 de trandafiri și este foarte plăcută la atingere.Un cadou pe care ai vrea să te ții în mâinile tale din nou și din nou, sensibilitate de care nu va fi uitat.

CE ESTE UN URS DIN TRANDAFIRI?

1.Ursul nostru este creat pe baza conceptului de "Teddy Bear" jucărie personaj, care este bine-cunoscut peste tot în lume 2.Fiecare urs este asamblate manual, folosind mai mult de 500 de trandafiri 3.Fabricat din spuma 3D trandafiri, foarte placut la atingere 4.Calitate Premium

PENTRU CINE ȘI CU CE OCAZIE PENTRU A OFERI UN TRANDAFIR URS?

1.PENTRU UN IUBIT-O Aniversare, zi de naștere, sau pentru nici un motiv special, doar pentru a face pe cineva să zâmbească. 2.PENTRU A VĂ RUGĂM SĂ CEI DRAGI Mama sau sora - absolut toată lumea va aprecia un astfel de dulce și blând semn de atenție. 3.MĂRTURISINDU-ȘI DRAGOSTEA TA Femeia ta va fi atât de impresionat - ea cu siguranta nu a primit astfel un cadou înainte! 4.ZIUA DE NASTERE SAU ZIUA DE CRĂCIUN Ursul de trandafiri va fi un cadou excelent, care poate cu adevărat să surprindă pe cei dragi. 5.COLEGII DE LA LOCUL DE MUNCĂ O mare surpriză - colegii tăi vor fi atât de atins. 6.PETRECERE COPII Copii viseaza sa primesc un astfel de cadou, ursul nostru poate rezista cade și strâns îmbrățișări.

Etichete: verde trandafiri flori artificiale, pentru totdeauna a crescut în sticlă, ziua mamei, modelare polistiren urs, artifici de flori, minge de urs, ziua lui valentin, mare urs din flori, 24k aur rose, ursul a crescut.

Caracteristici 2 prietena cadou ,cadou de anul nou, ziua mamei cadou
Stil 1 suport personalizat de orice culoare
Tip Rose
Caracteristici 4 Ursul de trandafiri
Material PE
Clasificarea Flori Artificiale
Caracteristici 1 Cadou de Ziua îndrăgostiților ,cadouri de Craciun, cadou de ziua de nastere
Origine NC(de Origine)
culoare Mai multe
Stil 2 Suport Dropshipping
Stil rose urs cu cutie de cadou
Dimensiune 20CM crescut urs
Flori De Stil Cap De Floare
Ocazie Ziua îndrăgostiților
Caracteristici 3 Rose Urs
Numărul De Model teddy a crescut de urs

Scrie o recenzie

Produse similare