Distribuiti
Chuang Qian LS1 Armonice de Echilibrare Manivela arborelui Cotit Șurub pentru G-M G/M LS LSX LS2 LS3 LQ4 LQ9 5.3 L 6.0 L 6.2 L 551218
Pret
49.51lei
Disponibilitate In stoc

Produs caracteristică:

1. MONTAREA VEHICULULUI: se Potriveste la toate G-M bazat LS motoare ca E LSX LS2 LS3 LQ4 LQ9 5.3 L 6.0 L 6.2 L 551218

, Cu EXCEPȚIA LS7 și LS9.

2. UTILIZARE: Fabrica de înlocuire a cuplului-pentru randament.

3. STANDARD RIDICAT de CALITATE: de intarit din otel structural cu durabilitate excelentă rezistente la rugina de lungă durată de servicii de echilibrare.

4. INSTALARE: Fara unelte speciale necesare.Ușor de instalat.A Trebuie Să aibă pentru motor swap sau modernizarea de echilibrare!

5. 100% SATISFACȚIE de GARANTARE: ne concentrăm pe produse și servicii pentru clienți este a 2-a nici unul.Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu acest E Armonice Șurubul Egalizatorului, pur și simplu se întoarcă pentru o rambursare completă în 60 de zile banii înapoi de garantare.

Descriere produs:

UN INSTRUMENT TREBUIE SĂ AIBĂ PENTRU HARMONIC BALANCER FULIA DE INSTALARE!

LS1 Harmonic Balancer Instalați Instrumentul este fabricat de înaltă calitate 10.9 oțel cu durabilitate mare, care este eficient pentru rugina, crack și deformare rezistență.

Aplicarea pe scară largă Perfect instalarea harmonic balancer pe E bazat pe motorul cu acest instrument.Dedicat pentru toate GM bazat LS motoare cu EXCEPȚIA LS7 și LS9. Dacă nu ești sigur cu privire la compatibilitatea acestuia, vă rugăm să confirmați mai multe detalii prin noi înainte de cumpărare.

Utiliza cu Ușurință Acest instrument este un înlocuitor mare pentru LS motors.

Pachetul detaliu:

1 X LS Armonice Șurubul Egalizatorului

Etichete: fulie vibrochen, casca ls2, arborelui cotit motocicleta, 178f, lsx tricou, qianli scule electrice, gyro receptor, h22, ls1, LS3.

Altă Parte Numărul Alte
Tip De Material 10.9 Oțel
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea China
Numarul Parte Alte
Caracteristici Speciale Un înlocuitor direct bolt
Schimb Numărul Parte Alte
Articol Greutate 0.3

Scrie o recenzie

Produse similare