Distribuiti
UR ZAHĂR 6 buc Gel lac de Unghii Kit Unghii UV Gel cu LED-uri De Lungă Durată lac de Unghii cu Gel Soak off Lacuri de Unghii
Pret
48.15lei -44 %
87.54lei
Disponibilitate In stoc

Caietul de sarcini:

Tip: Gel De Unghii

Cantitate: 2 Sticla/Sticla 6

Volum: Aprox. 7.5 ml

Ingredient: Rășină

Perioadă Lungă De Timp: Aproximativ 15 Zile

Vindecarea Instrumente: Lampa UV sau Lampa LED

Profesionale de utilizare: Pasul 1. Unghiile curate, apoi suprafata unghiei normal nail art proces.Pasul 2. Complet zgudui poloneză, se poate face polish de culoare echilibrate. (Important) Pas 3. Se aplică primul strat de Bază, care poate face polish de durată mai lungă, cura cu lampa UV sau lampa LED. (Este Necesar) Pasul 4. Aplica primul strat de gel de culoare direct, cura cu lampa UV pentru 2 minute sau tratament cu lampa LED pentru 60 de secunde.Pasul 5. Aplicați al doilea strat de gel de culoare și apoi imediat cura cu lampa UV pentru 2 minute sau tratament cu lampa LED pentru 60 de secunde.Pasul 6. Haina cu nu ștergeți superior, vindecat de lampa UV sau lampa LED.

Elimina Nostru UV Gel lac de Unghii Pas: • Bucurați-vă unghiile intr-un vas umplut cu o cantitate mică de acetonă, sau înveliți fiecare unghie în tampon de bumbac îmbibat cu acetonă pentru aproximativ 5 până la 10 minute. • Produsul va începe să devină moale și puteți ușor dosar sau scoateți-l cu un bețișor de lemn.

Memento Cald: 1. Pentru a evita toate contact cu pielea.Dacă roseata sau alte semne de reacții adverse apar, se întrerupe utilizarea imediat. 2. Tot etanș.Ține departe de lumina soarelui.Nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Etichete: gel de unghii set, gel kit de unghii, gel lac de unghii set, gel de unghii set, gel de zahăr, 40 uv gel set, Lac De Unghii Set, gelish, gel lac de unghii mgo, gel de unghii zahăr ur.

Cantitatea 2 buc/6pcs
Origine NC(de Origine)
Material Sticla
Tip De Element Set & Kit
Avantaj Sănătos și Eco-friendly
Nume De Brand ur zahăr
Efect De Durată 3weeks
Numărul De Model 49126
instrument Lampa UV, Lampa LED, UV/LED Lampă
Dimensiune 7.5ML
Caracteristică unghii cu gel unghii set
Pentru Arta de unghii, Folosind Rrivate

Scrie o recenzie

Produse similare