Distribuiti
Panza Pictura 5 Piese Soarta Zero Perete Pictura Arta Anime Rol HD Imprimare Postere Moderne Modulare Imagini Living Decor Acasă
Pret
45.22lei -44 %
82.17lei
Disponibilitate In stoc

Picture Show

Introducerea De Produse

Despre Transport

-Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă sau completă înainte de a plasa comanda. -Coletul va fi expediat prin ePacket, China post sau Unicornulalbastru.ro Standard de Transport gratuit, vă rugăm să contactați cu noi, dacă vrei livrare expres. -În mod normal, termenul de livrare va fi în termen de 7-20 de zile, dar de data preconizată de livrare vor fi afectate de către autoritățile vamale, vremea etc., uneori, poate dura un pic mai mult pentru a primi, vă Rugăm să ne contactați atunci când nu ați primit pachetul pentru a extinde scopul de protecție.

Despre service

Vom face noastre cele mai bune servicii pentru a satisface cumpărător, vă rugăm să contactați cu noi, dacă există orice problemă de calitate , element care nu a primit etc., restituire sau de înlocuire este acceptabil.Vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ înainte de contact.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.Să aveți o Zi Frumoasă !!

Etichete: soarta saber, o bucată de vopsea, soarta zero, soarta zero poster, soarta, soarta perete, gon poster, soarta poster, casca mandalorian, cosplay star trek.

Numărul De Model A001
Baza De Sprijin Panza
Cadru No
Stil Clasic
Material Panza
Nume De Brand E-ACASĂ
Forma Dreptunghi Verticale
Tip Panza Tiparituri
Mediu Cerneala Rezistenta La Apa
Subiecte Animație
Modul cadru Neînrămate
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Original No

Scrie o recenzie

Produse similare