Distribuiti
12 Pc-Ul Roșu Abs Păsări De Apă Potabilă Cesti De Carne De Pui De Găină Automată Bautor De Pui Biberon Bautor De Păsări De Curte Паилки Для Куриц
Pret
13.05lei -45 %
23.74lei
Disponibilitate In stoc

12 BUC Păsări de Apă Potabilă Cupe - Pui de Gaina de Plastic Automată Bautor

Caracteristică :

Păsările preferă acest orizontală păsări de curte sfarcurile pe verticală de tip și de udare cupe, deoarece oferă mai mult confort în accesarea și bea apa din recipientul său.

La Gangbang este destul de ușor pentru a împinge că, chiar și 2 săptămâni vechi pui o poate face cu mai puțin pentru nici un efort la toate.

Acest orizontală pui waterer este proiectat să funcționeze ca un distribuitor de apă.Se va elibera de apă numai dacă Gangbang este declanșat de către efectivele și apoi se oprește ori de câte ori nici o pasăre nu este izbitoare în ea.Tot ce trebuie să faceți este să umple găleata/recipient de apă ori de câte ori se execută.

Această pasăre waterer sfarcurile se face cu top-of-the-line de plastic și materiale din oțel și sunt asamblate bine să asigurați-vă că de calitate este cel mai bun și că produsul va dura mai multe sezoane.

Este atât de ușor și rapid de instalat acest tanc, bautor, deoarece tot ce trebuie să faceți este să faceți o gaură pe recipient și înșurubați-l în poziție orizontală, păsări de curte sfarcurile.

Singurul lucru de care aveți nevoie pentru a instala udare sfarcurile este un 11/32 burghiu.

Mamelonul de asamblare șuruburi direct în recipient, astfel încât instrumente suplimentare NU va fi necesar.

Pachetul De Conținut:

12 x Bautor

Etichete: bautorii de pasăre, de pui pentru, pui, pui apă, solar pasăre bautor, pui de băut, pasăre domestică bautor, băutor de păsări de curte, păsări bautor, Ferma De Pui.

Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Nume De Brand ISHOWTIENDA
Caracteristică Non-automate

Scrie o recenzie

Produse similare