Distribuiti
Gratuit Nava 15mm-71mm Val Cerc în Formă de ambarcațiune pumn Scrapbooking Școală de Geometrie de Tăiere a Hârtiei EVA spuma de Val Gaură Rotundă Pumni
Pret
25.15lei -57 %
59.83lei
Disponibilitate In stoc

Nume: Val Cerc de spumă EVA filtru/craft punch

Dimensiune: 3", 2" , 1.5", 1" Val formă de Cerc craft punch

Taie Diametru: Despre 71mm, 47mm, 36mm, 24mm (poate ieși puțin dimensiunea de tăiere de eroare pentru că a manual de măsurare, dacă aveți cerințe stricte, vă rugăm să lăsați deoparte.Multumesc.)

Descriere: Ideal pentru spuma EVA,hârtie crafting projrcts,note școlare și felicitări.

Decora școală, note și tag-uri cadou.

usor de manevrat cu o pârghie de acțiune perforare.

Pentru mai multe modele va rog lasă-mă să știu.Se amestecă diferite model

Rețineți că de culoare aleatorii, modele pot fi selectate, culoarea nu este selectată.

Pentru EVA grosime 1mm-4mm

A crea propriile felicitări, plicuri, etichete și marcaje.

Distractiv și Ușor de Utilizat

1) Pentru Germania clienții , dacă u nevoie pentru a navei prin FedEx sau TNT , vă rugăm să ne spuneți numărul EORI .Fără ele, putem doar prin DHL, Hong Kong post sau China Post !

Pentru clienții ruși , vă rugăm să ne spuneți numele dumneavoastră complet (cel puțin 3 cuvinte) , inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rusesc nu va elibereaza coletul și a reveni la China !

Pentru Brazilia/Argentina/Chile clienții , dacă doriți pentru a navei prin FedEx, DHL, TNT, UPS, te rog spune-mi numărul dumneavoastră de impozit ( CUIT, CPF sau CNPJ ).Fără ea, Vamale va returna bunurile în China .

2) transport maritim la nivel Mondial (cu Excepția unor țări îndepărtate); Cumpărătorul este responsabil de Zonă de la Distanță, contra Cost, orice taxe Vamale sau a taxelor la Import în cazul a ieșit.

3) Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

4) Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

5) durata de timp de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia de întârziere, în special în timpul sezonului de vacanta.

6) Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

1) Ai 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și nu vă vom returna pentru tine.

2) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3) va Vom returna integral plata la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Unicornulalbastru.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4) Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Etichete: colț pumn de lemn, a0 cutter, perforator perforator, polistiren tăietor de sârmă, mare craft punch, Hârtie De Tuns, cerc de metal pumn, Pumn Gaura, cutii de scrapbooking, simplu pumn de hârtie.

Nume De Brand CJCE
Numărul De Model cercul de undă de tăiere
Origine NC(de Origine)
Tip Standard Pumn

Scrie o recenzie

Produse similare